Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:33, 9. 3. 2019.

“1 od 5 miliona” - šetalo se u Pirotu, Prokuplju, Lebanu, Babušnici i Vlasotincu

protesti pk Prokupčani u nikad dužoj šetnji; foto: LJ. M.

I ove subote su se nezadovoljni građani okupljali na trgovima na jugu Srbije. Dok u Pirotu nije bilo govornika, Babušničani su po prvi put iščitali svoje zahteve. U Lebanu traže da se izopšteni odbornici vrate u Skupštinu, a u Prokuplju ove subote najduža šetnja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Bulevarac

    23:27 // 9. 3. 2019.

    Pet protesta veceras i sve ukupno 200 ljudi, kako li ih nije sramota.

  • Катинац

    07:24 // 10. 3. 2019.

    О каквим ти, пријатељу, окупљањима и протестима у Бабушници пишеш?! Чула жаба... Срамота је групицу беспослених и припитих глорификовати и стављати их на погрешно место. Најпре људе треба васпитати и еманциповати (образовање оставимо на страну) па онда пред њих постављати некакве захтеве. Јуче сишли из Кусе Вране и Радосина и одмах у политику! Прво треба научити ход по равном... Полако.

  • kolja

    13:02 // 10. 3. 2019.

    Dobro više, dolazali su da znaju da šetaju.

  • Miroslav

    11:36 // 10. 3. 2019.

    Slabi ste. Dajem vam još dve ili tri šetnje pre nego se raspadnete skroz.

  • Toma

    00:45 // 11. 3. 2019.

    U pirotu setaju samo bivsi clanovi demokratske stranke koji su posle 2000 godine unistili pirotsku privredu.

    • Mima

      09:03 // 11. 3. 2019.

      Ne laži. Na svakom protestu sam bila i apsolutno nije tačno to što si napisao. Možda je bilo par njih koji su bili članovi DS ali oni koji su i u to vreme bili iz čistih ideala i koji ama baš ništa nisu "iskoristili",za razliku od onih koji su se i onda krili a kad su osetili promenu,pridružili se. Zato nemoj da širiš laži. Najviše je onih koji su protiv MHE i uništavanja Stare planine.

  • Nikola

    08:37 // 11. 3. 2019.

    Ови из опозиције не знају шта ће више од муке.

  • Danka

    10:24 // 10. 3. 2019.

    Sve ih je manje i manje.

  • slavko

    20:53 // 9. 3. 2019.

    Najgora vlast u Srbiji,ikada!

    • Radiša

      03:54 // 10. 3. 2019.

      To smo pričali i za ove koji sada protestuju ne bi li se vratili na vlast. Ljudi samo brzo zaborave.....

    • Luka

      08:21 // 10. 3. 2019.

      I šta sad lepo su se prošetali i nikom ništa niti će nešto da se promeni niti će narodu da bude bolje živimo u modernom ropstvu i radimo za siću tako da ne možemo ni mesec da izguramo.

  • Elokventno i konkretno

    21:07 // 9. 3. 2019.

    Ma kakve elektrane,djubre,komunalac,policija...tu je jedan i glavni problem povezan sa napred pomenutim a to je OPSTINA i treba traziti ostavke i izbore a fer nisu bili niti ce biti,niti opstina ima veze sa zaposljavanjem,i u Tigru zaposljavaju preko SNS i DS,tu je problem mentalitet i cutanje.

    • nina

      08:23 // 10. 3. 2019.

      Što šetaš sa DS, glavni organizatori protesta su ti sadašnji ili bivši lideri DS-a

  • Doktorka Milka

    15:00 // 10. 3. 2019.

    Jučerašnji protest“1 od 5 miliona” počeo je u Beogradu okupljanjem u Vasinoj ulici, a zatim nastavljen prekoTerazija, podsetvši se demonstracija 9.marta 1991. godine. B. Lečić je rekao da su i 1991. godine tražili da RTS otvori vrata za suprotno mišljenje, drugačije, a ne samo za one koji „pevaju jednu te istu pesmu, po nalogu vođe“. Tokom „Dnevnika slobodne Srbije“ ispred zgrade RTS-a okupljenim

  • dzavtina autonomna oblast

    19:54 // 10. 3. 2019.

    Od svih navedenih gradova i opstina najgore je u Lebanu. Jutkizam olicen u nepotizmu, samovolja jednog coveka kao na nivou Srbije. Covek se predstavlja kao magistar, ali kad otvori usta niko mu ne veruje.

    • dzavtina autonomna oblast

      08:25 // 11. 3. 2019.

      Evo ustado jutros i primetih na moj komentar brdo minusa. Dzafta nocas nije spavao. Reko da ga priupitam, imali te stanove u Grcku i odakle mu pare. Uzgred, svi ste Vucicev sablon i sa Vucicevim odlaskom, nece vas glasati ni vase porodice.

  • pseudonium

    13:02 // 10. 3. 2019.

    I ja sam danas šetao pa nisam objavio u medijima.

  • Doktorka Milka

    17:02 // 10. 3. 2019.

    Okupljenim građanima se obratila i V. Lakćević koja je zbog organizacije protesta u Lazarevcu premeštena na niže plaćeno radno mesto. Predsednik Policijskog sindikata Srbije V.Mijailović je rekao da je taj sindikat zabranio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, protivzakonito mu oduzevši reprezentativnost: „smeta im što smatramo da je policiji mesto sa narodom, a da je mesto lopovima u

  • Doktorka Milka

    11:15 // 11. 3. 2019.

    Treba naučiti kretanje po ravnom a i o letenju, ali ne od Z. Babića . Prekosutra će biti 4 godine kako su u transportnom helikopteru Mi-17,poginuli pilot major O. Mehić, pilot kapetan M. Karić, zastavnik N. Trajić, mehaničar letač I. Miladinović, lekar Dž. Ljajić, anesteziolog M. Veselinović i beba iz porodice Ademović. U izveštajima je zaključeno da su uzroci udesa ljudski faktor, i „niz propust

  • Sanja Jovanović

    21:14 // 10. 3. 2019.

    Isti period. Ponovni 5. oktobar. Tada, društvo je koristilo pojedinca na toliko načina da je teško poverovati u to. Sredstva su bila lukava i prikrivena da su uništavali integritet i lišavali ih svega što imaju. Ljubomora dobija volumen. Mržnja se uramljuje, kao obavezna diploma komunikacije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: