Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:23, 4. 9. 2013.

| Društvo

100 miliona dinara za ulice u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
trg-mije-stanimirovica.jpg
Trg Mije Stanimirovića u Nišu, arhivska fotografija, foto: skyscrapercity.com (sallae2)

“Putevi Srbije” finansiraće rekonstrukciju jednog kružnog toka i dve ulice u Nišu, najavljuje izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović.

U ponedeljak su “Putevi Srbije” usvojili Plan javnih nabavki kojim je predviđeno i 100 miliona dinara za infrastrukturne projekte u Nišu.

- Novac je namenjen rekonstrukciji kružnog toka kod Apelacionog suda na Trgu Mije Stanimirovića, radiće se i Ulica Bubanjskih heroja sa kružnim tokom kod Ulice Petra Aranđelovića i deo Bulevara Cara Konstantina, od Zaplanjske ulice do Niške Banje - kaže Jovanović.

On naglašava da će nabavke biti sprovedene u ovoj godini, kada se očekuje i zaključenje ugovora sa izvođačima i početak radova. Posebno se zahvaljuje Nadzornom odboru “Puteva Srbije” čiji je i on član.

bane Branislav Jovanović, arhivska fotografija- Niš je ušao kroz dopunu Plana javnih nabavki za 2013. godinu, zato će i ovi projekti biti realizovani u ovoj godini. Ja sam izjavio kada sam vraćao mandat poslanika da je za građane značajnije što ću biti u “Putevima Srbije” nego u Narodnoj Skupštini. Rekao sam da ću u “Putevima Srbije” dati veći doprinos na izgradnji infrastrukture i, evo, to se već na prvom koraku pokazalo kao tačno - rekao je Jovanović.

Sredstva koja dolaze iz ovog državnog preduzeća su mnogo značajnija za Niš, objašnjava Jovanović, iz prostog razloga što “Putevi Srbije” finansiraju čitav projekat, dok kada je reč o parama iz NIP-a pola finansira Grad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • maksim stefanovic

    18:05 // 13. 9. 2013.

    Bane mogo bi da asvaltiras i malo oko hitne kako bi tvoji partiski drugovi lase dolazili na poso.

  • Sonic_Youth

    12:42 // 5. 9. 2013.

    Koliko miliona je Banetovo?

  • predrag tijanic

    22:10 // 4. 9. 2013.

    jednom je trg poceo da se radi pa je prekinuto. Valjda ce se trg Mija Stanimirovica uraditi kako treba jer je to usko grlo u saobracaju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: