Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 11. 1. 2013.

| Društvo

17 godina rada NTV-a

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, NTV
ntv.jpg
foto. ntv.rs

11. januara 1996. godine Niška televizija počela je sa emitovanjem programa, a 17 godina kasnije pored brojnih uspeha mogu da se pohvale i da su jedina televizija južno do Beograda koja ima reportažna kola.

Nišlije su u prilici, sudeći prema statistici, da godišnje pogledaju čak 1.256 informativnih emisija “Telepres” NTV-a, a novinari, snimatelji i montažeri su u 2012. godini pripremili 10.196 priloga, a  kroz studio jedan i dva prošao je 23.181 gost.

Glavni i odgovorni urednik Niške televizije Miroslav Ćosić, naglašava da su u pripremi nove emisije sa zanimljivim gostima i temama.

- Uporedo se razvija i modernizuje informativni program, a redakcija će se baviti i istraživačkim novinarstvom - rekao je Ćosić.

Vredi pomenuti da je nedavno NTV pojačao poznati niški voditelj Dragan Žika Stojanović koji sa Nišlijama svakog jutra kreće u nove radne pobede u svojoj emisji “Doručak sa Žikom”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran

    22:41 // 13. 1. 2013.

    Sve pohvale za nisku tv, najbolji su i najgledaniji u Nisu, a ako je Nis Grad mora da ima svoju televiziju!

  • Aleksandra

    02:02 // 12. 1. 2013.

    NTV je retro? :) Ostale niske televizije, bivse i sadasnje su bas kao CNN :) Opet cu spomenuti BA, koji emituje program iz bioskopske sale, ima voditelje amatere i cudan programski sadrzaj, i predstavlja se kao regionalna TV, koja samo moze da blamira grad. Inace, radnici NTV-a nikada nemaju redovnu platu, a nisu jedini medij koji dobija novac iz budzeta, pa je bolje da mislite o tom novcu koji iz budzeta ide negde drugde, nego sto ide televiziji ciji je osnivac grad.

  • Nikola

    00:08 // 12. 1. 2013.

    Nisu jedini juzno od Beograda koji imaju reportazna kola. Nisu cak ni jedini u Nisu. TV Kopernikus ih ima vec godinama - gotovo od osnivanja tv. Nekoliko godina i pre nego sto je otvoren studio u Beogradu. :-)

    • predrag

      17:32 // 14. 1. 2013.

      Ma kakva Niska televizija, to je rezimska televizija a ne televizija koja je u sluzbi gradjana.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: