Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:09, 30. 1. 2014.

| Društvo

17 godina rada Otvorenog kluba u Nišu

Autor:Tijana NikolićIzvor:Južne vesti
fotografija-GODISNJICA.JPG
Inkluzivna muzička grupa "Jednaki"

Desetak hiljada dece i mladih do sada je učestvovalo u raznim programima Otvorenog kluba iz Niša koji je obeležio 17 godina rada.

Cilj ove organizacije je razvijanje neformalnog obrazovanja i pružanje psiho-socijalne podrške deci radi njihovog lakšeg odrastanja u zemlji sa nepovoljnim ekonomsko-političkim uslovima.

Otvoreni klub godišnjicu je obeležio redovnom Skupštinom organizacije na kojoj su prisustvovali osnivači, rukovodstvo organizacije, članovi i mladi aktivisti. Na Skupštini je usvojena strategija razvoja programa za decu i mlade za period do 2017. godine.

Nakon Skupštine, brojnim gostima, partnerima i saradnicima u kafiću „Truba“ priređen je mini  koncert inkluzivne muzičke grupe “Jednaki” koji je rezultat projekta “Muzikom do inkluzije”, podržanog od Ministarstva kulture i informisanja u 2013. godini.

Iz Otvorenog kluba poručuju da će i u daljem radu biti prepoznatljivi po programima za osnaživanje dece i mladih, razvoju vrednosti civilnog društva i da će intenzivnije  raditi na polju politike za decu i mlade uz njihovo aktivno uključivanje u proces donošenja odluka. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: