Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:17, 14. 5. 2020.

6.700 vaučera za letovanje u Srbiji podeljeno za jedan dan

Na Jermi razvijati turizam, ne graditi MHE Velika zainteresovanost za letovanje u Srbiji; foto: V. J.

Za samo jedan dan, kako kaže ministar turizma Rasim Ljajić, 6.700 građana je apliciralo za vaučere koji im omogućavaju povoljnije letovanje u Srbji. Na raspolaganju je još 393.300 vaučera, a pravo na ovu pogodnost imaju penzioneri, nezaposleni, poljoprivrednici, studenti i zaposleni čija je plata manja od 70.000 dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    12:26 // 14. 5. 2020.

    U inostranstvo ne mozemo jer test za koronu kosta previse a po povratku nas ceka 14 dana izolacije. To je fora da se 100 evra ne iznose iz Srbije.

    • Samo Nis

      13:46 // 14. 5. 2020.

      Ili je mozda fora da se virus ne unosi i siri po Srbiji?

  • Nikola Jovanovic

    14:03 // 14. 5. 2020.

    Jos kad bi kod nas u Srbiji cene bile realnije bilo bi jos vise dom.. turista ali po banj.. i plan..cene kao u Svajcarskoj jeftinija Spanija i Grcka

    • Maske su pale...

      14:50 // 14. 5. 2020.

      Tačno tako a usluga nula ako te ne oderu ko da si letovao na Mesec nisu živi, a sobe budjave kupatila ko iz praistorije i sad na silu šteluju da im narod puni kapacitete da nebude propala sezona zbog Korone jadan ovaj narod naš kakve ucene i pritiske mora sve da trpi, sada posle korone shvatam da su svi isti dele ih nijanse briga me za njihove vaučere kad im bivši žutaći i SPS ovci vode glavnu reč

    • I.

      16:17 // 14. 5. 2020.

      To je deo mentaliteta našeg naroda: "Daj da odjednom uzmem što više mogu, nema veze što će gost da ode nezadovoljan i da priča kako se loše proveo." Ulaganje u objekte, trud da se gostu ugodi (dokle god su prohtevi razumni, naravno), svest da je preporuka najbolja reklama i da se ponekad mora biti i na gubitku da bi se sutradan bilo na dobitku - za mnoge koji se u Srbiji bave turizmom ne postoje.

  • Dr......

    14:56 // 14. 5. 2020.

    Ljajuc podatke o turizmu moze da upotpuni podacima o broju zarazenih u tutistickim mestima. Ipak je on lekar. Valjda. Mada se razume u sve,nije malo sedeti u vladi tolike decenije.

  • Bojan

    16:28 // 14. 5. 2020.

    Zasto se svi nerviraju, kao da je ovo obaveza? Ko hoce, uzece vaucer, ko ne zeli, nece, prosto. Ko hoce da ide u inostranstvo, morace da uradi sta god kaze zemlja u koju se ide i isto kad se vraca. Ako je skupo, ostace kuci, a ko zeli na more, platice. Jednostavno. Desilo se sta se desilo u svetu, mi tu ne mozemo nista. Prihvatas odluke ili ako neces, sedis kuci.

  • Petra

    16:46 // 14. 5. 2020.

    Bas me briga za vase vaucere mazete oci ovom jadnom narodu, vode nas bivsi zutaci, radikali i pomahnitali spsovci,. posle ove korone istina je izasla na videlo svi su isti EVO IM VAUCERI NEKA IH KORISTE DA VIDIMO DA LI CE ONI SA SVOJIMA OTICI U PONUDJENE SMESTAJE. guraju nas u budjave motele a za sebe i svoje svalere i svalerke bogatasi vec uplatili A klasu ljigavstvo bez granica.

  • pejkovac

    19:57 // 14. 5. 2020.

    Hoće li turistička inspekcija ili koja već, ispitati nekad zloupotrebe sa vaučerima?

    • Rumenko

      11:36 // 15. 5. 2020.

      Ala me nasmeja...... INSPEKCIJA NE PROVERAVA NI ONO ŠTO TREBA I ZAŠTA JE ZADUŽENA a kamoli to...... šta će nama turistički inspektori kad ni ovi što postoje ništa ne rade eno ih u kafane krkaju.

    • Turisticka agencija...

      13:56 // 15. 5. 2020.

      Vidi se da Protezirate pojavu turistickih inspektora u Nisu, koliko znamo grad Nis ima republicku turisticku za Nisavski okrug i to je sasvim dovoljno za ovaj grad suvisno je otvaranje nepotrebnih radnih mesta koji poreski obveznici finansiraju samo da vas podsetim.

  • Draga Cvetkovic Nis

    22:16 // 14. 5. 2020.

    Kako penzioneri u domovima da knkurisu kad su u karantinu i zabranjen ulaz i izlaz bar jos petnaestak dana?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: