Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:02, 10. 7. 2019.

800 mladih sadnica posađeno u svih 5 niških opština

nove sadnice Najviše sadnica dobila Opština Medijana; foto: JKP Mediana Niš

Nakon što su neka stabla posečena po Nišu, iz JKP Mediana su objavili da su zasadali nove, a konačno je stigao odgovor i koje lokacije su ozelenjene. U svih 5 niških opština niklo je 800 mladih sadnica, a kažu da ih je najviše u Opštini Medijana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zdenko

    11:36 // 10. 7. 2019.

    Dzabe vam sto sadite sadnice svake godine i ne polevate ih, pa se sve osuse! Neko debelo pere pare od kupovine sadnica na lokalnom nivou! I tako svake godine; kupuju se, sade , osuse, pa naredne opet kupuju od para gradjana Nisa.

    • Scala

      16:10 // 10. 7. 2019.

      Aman ljudi vise sa tom teorijom zavere(politika,pranje para.......)ako znas kako treba dragi Zdenko ukljuci se u sadnju,a nemoj mo samo da kritikujemo ljude kad nesto hoce da urade

  • пилот

    14:32 // 10. 7. 2019.

    Слика је стара месецима.Да,у Светосавској улици јесте посећен стари и посађен нов дрворед. Та улица је једна од споредних улица улици Краља Стевана Првовенчаног, где су била некада лепа и велика стабла остала су сада места затрпана шутом или су асвалтирана.Нема ни правилног дрвореда а стоји ругло празних кругова.Млади дрворед у Вождовој већ удара у струјне каблове. Изађите мало из канцеларија

  • Pera

    16:07 // 10. 7. 2019.

    Jedno vece drvo, recimo javor od 20-30 godina ima zelenila koliko svih 500 sadnica koje su ovih dana posadjene. Sadnice moraju da se sade da bi kroz 30 godina one bile velike, ali starije drvece ne sme se tako olako seci do kraja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: