Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 3. 1. 2021.

Agencija za lekove: Svaka vakcina se proverava, uskoro plan za imunizaciju "Sputnjikom"

vakcina Sputnjik V uskoro; foto: Zavod za javno zdravlje Leskovac

U Srbiji su odobrene 2 vakcine za imunizaciju protiv virusa korona, "Fajzerova" - čije su prve doze neki od građana već primili, i "Sputnjik V", koja je krajem prošle godine dobila odobrenje za upotrebu i za koju se pravi plan za imunizaciju, rekao je za RTS Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije. Dodao je da nije bitno odakle vakcine dolaze, već da su kvalitetne, efikasne i bezbedne.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Draga

    12:17 // 3. 1. 2021.

    Verujema ja da su vakcine proverene i dobre,ali mi nije jasno kako da se mi obicni gradjani opredelimo koju da primimo.To me malo zbunjuje.Pridrzavam se propisanih mera i pijem medicinski suplement reishi,kao i kapsule opc+c vitamina c po savetu mog doktora,cuvajuci imunitet.Sto se vakcine tice,mozda bi primila rusku.

    • superhik

      14:53 // 3. 1. 2021.

      Pitaj Zvončicu ona ce ti reci. Problem je sto dok dodje do tebe da primis ima da prodje 1 godina jer nema dovoljno za njihove pa posle sta ostane za narod...Napredno! Neko je maknuo 180 komada za svoje pa sad ti vodi koja je dobra!

    • vmp

      17:41 // 3. 1. 2021.

      pa mi cemo onom koja preostane. evo neko je ukrao preko 1.5 milon vakcina, verovatno Djilas, jer je precednik obecao 1.8 milion do kraja godine a stiglo je 4.000.

  • Milan

    13:52 // 3. 1. 2021.

    Deca u drugi razred osnovne citaju pricu o cobanu koji je vikao vuuuk pa na kraj kad je stvarno doso vuk niko mu vise nije verovao. Ovi penzioneri i panicari sa isprani mozak slobodno neka im veruju. Ja sam od onih koji ne veruje nikome ko me je dva puta slagao a kamoli nekome ko nas laze svaki dan prethodnih godinu dana

  • Mara

    13:54 // 3. 1. 2021.

    Strašno proverava se sigurno.Zato i treba da biramo Gosspoda će sigurno najkvalitetniju a mi obični smrtnici daj sta das .Jadni mi

  • Oscar Pitagor

    20:43 // 3. 1. 2021.

    Jako lepo kad su tako sigurne i delotvorne te vakcine.
    Red bi onda bio da Proizvodjac, Drzava, Krizni stab i svi oni koji preporucuju i garantuju ispravnost - da izdvoje odredjenu svotu novca kao nadohnadu onima kod kojih ce se (mozda) javiti NUS efekti.

  • Кесица & Налепница

    15:18 // 3. 1. 2021.

    Ви проверавате налепницу вакцине а НЕ САДРЖАЈ јер је вакцина капсулирана и отварањем капсуле се уништава - а Ви бројите сваки комад.

  • dd

    13:40 // 4. 1. 2021.

    A kako je proveravaju?

  • Nislija iz daleka

    14:09 // 4. 1. 2021.

    Interesantno, za te iste vakcine se u Emiratima potpisuje saglasnost pre primanja posto je navedeno da su u trecoj fazi testiranja. Ili to Phiser ima razlicite vakcine koje distribuira?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: