Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 9. 2. 2012.

Akcija "Život je mrvica" u Nišu

poster,, mrvica

Akcija prikupljanje hrane i sredstava za kupovinu hrane za ptice i pse lutalice počinje u petak, 10. februara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • anche

    12:49 // 9. 2. 2012.

    pozdravljam akciju!
    kako sam i sama iz opstine pantelej zelim da se prikljucim. javite, dopunite vest sa mestom i vremenom skupljanja sredstava/hrane.

    • N

      14:03 // 9. 2. 2012.

      I kako da se prijavimo za volontere. I da li je akcija ogranicena na opstinu Pantelej ili je na nivou celog grada, a samo su organizartori iz Panteleja.

  • Milos Jankovic

    14:32 // 9. 2. 2012.

    Gde se akcija organizuje...Kako se može priključiti? Prilično nepotpuna vest

  • Saska

    16:33 // 9. 2. 2012.

    Svi koji zele da se prikljuce akciji mogu se prijaviti privatnom porukom preko profila Udruzenja zoo planet http://www.facebook.com/ZooPlanetPantelej

  • ZOO PLANET

    21:16 // 9. 2. 2012.

    Evo nekih detalja vezanih za akciju. Akcija ce se sprovesti u nedelju 12.02.2012, a vreme i mesto okupljanja cemo objaviti naknadno na facebook profilu udruzenja. Prijave mozete slati putem privatnih poruka na profilu udruzenja ili pozivanjem na brojeve telefona udruzenja 0606588006, 0606588007, 0606588010
    Svi koji zele da se prikljuce akciji mogu napraviti hranilice za ptice i mogu ih doneti na mesto okupljanja. Pored toga mozete i samoinicijativno organizovati pribavljanje semena za hranjenje ptica ili druge hrane za pse i macke. Na licu mesta cemo imati koordinatore koji ce se rasporediti u grupe za hranjenje ptica i grupe za hranjenje pasa i macaka i ekipe ce ici na vise od 10 lokacija u gradu. Timovi koji budu sacinjeni nastavice svakodnevno hranjenje sa koordinatorima na lokacijama koje se odrede u nedelju. Takodje pozivamo dobrovoljce koji mogu da dodju automobilima na akciju kako bi imali prevo hrane i volontera do odredjene lokacije. Vise informacija putem tel. udruzenja.

    • Realista

      09:58 // 10. 2. 2012.

      Prehranjivanje ptica i drugih DIVLJIH životinja apsolutno podržavam. KAd su u pitanju psi i mačke lutalice, apsolutno sam PROTIV. Oni trebaju da se zbrinu ali ne tako što će im se po gradu napraviti hranilišta pa da se na njima okupljaju čopori već tako što će gospoda volonteri i aktivisti da sve te pse i mačke udome. Tamo mogu da se hrane do mile volje! Ponovo ponavljam, psi i mačke lutalice nisu divlje već domaće životinje i kao takve ne mogu da se slobodno, bez kontrole kreću gradom jer je to DRUŠTVENO OPASNO!

  • Ina

    23:41 // 9. 2. 2012.

    Interesuje me da li mozemo da se preorjentisemo samo na pomoc psima i mackama,s obzirom da nisam neki veliki strucnjak za ptice ?
    Da li od hrane moramo striktko doneti brikete,granule i ostalu hranu za zivotinje ili pak mozemo doneti nesto drugo ?

    • ZOO PLANET

      10:26 // 13. 2. 2012.

      Mozete da hranite sta god zelite bitno je da se pomogne i da bilo kakav doprinos. Sto se tice hrane, sta god ste u mogucnosti da pribavite i obezbedite dobro ce doci psima i mackama. Hvala!

  • Milan

    10:10 // 14. 2. 2012.

    @Realista: psi, kao i sve druge zivotinje, po ovom vremenu teze, ili gotovo nikako, dolaze do hrane. samim tim javlja se opasnost, da zbog gladi, postanu agresivni, a to nikako ne zelimo. s obzirom na to, da gradski celnici ne preduzimaju nista povodom pasa lutalica, jedino resenje je nahraniti ih, kako ne bi postali agresivni. sto rece dusan iz zoo planeta, bolje spreciti, nego leciti...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: