Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:45, 3. 7. 2021.

Akcija čišćenja zelene površine u nedelju u Knjaževačkoj ulici

zeleni zid Komšije i aktivisti u istoj misiji - da prostor oko zgrada, nedaleko od škole i vrtića, bude čist i zelen; foto: "Zeleni zid" Niš;

Aktivisti iz organizacije Zeleni zid u saradnji sa eko-aktivistima iz Zelenog ključa organizuju u nedelju, 4. jula, čišćenje međublokovske zelene površine u Knjaževačkoj ulici u Nišu. Ovo je druga akcija čišćenja koju organizuju sa željom da ukažu na loše stanje javnih površina i pozivaju sve zainteresovane Nišlije da se okupe ispred AS trgovine u 10 sati i da ponesu svoje rukavice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miloš

    21:45 // 3. 7. 2021.

    Prijavljujem se...
    Ups... radim u nedelju...
    Ustvari radim svaki božiji dan i nemam vremena za vaše spasilačke akcije, a sendviče inače ne gotivim!

    • otvori oči

      08:00 // 4. 7. 2021.

      nišlije su ekstremno štrokave, džilitaju svoj otpad gde stignu, očekuju da radnici gradske čistoće, opremom za 19-ti vek, rade 24h dnevno na sakupljanju njihovog smeća. Da inspektori rade svoj posao, pišu kazne, postali bi smo poput slovenaca, ni na planini nigde ne bi bilo opušaka i psećeg izmeta, svi bi svoje đubre do prvog kontejnera nosili.

  • dr Jakov Zlatar

    23:03 // 3. 7. 2021.

    Miloš@ Ti, sa takvim potcenjivačkim stavom si sedvičar.Zdrava životna sredina je bitan segment ljudskog postojanja, a naprednjaci to potcenjuju i organizuju kontramitinge, protiv onih koji se zalažu za zdravu životnu sredinu.Ako rdiš svaki dan, onda se pitaj za koga i zašto radiš?

  • munem

    00:38 // 4. 7. 2021.

    oću što da neću al ako nije samo za ovu sektu na vlas

    • dalebu, Niš je naš grad, nije grad ni jedne stranke

      11:27 // 4. 7. 2021.

      bude li čist, nama će biti lepši za život. Smem li da pretpostavim da iz mržnje prema vlastodršcima ostavljaš izmet kućnog ljubimca da lepše ugaziš u isti na narednoj šetnji? Da koristiš ugalj, drva ili pelet, jer ne razmišljaš o zdravlju svoje porodice...

  • Sava

    08:03 // 4. 7. 2021.

    Pa neka počiste malo, kad im je već država dala da otkupe te iste stanove za po 5 i 10 nekadašnjih maraka.Imali su selo, imali su kuće i dobili i stanove a neko je otišao u penziju, izdvajao 40god. a stan dobio nije, zbog takvih kojima je sve malo.

  • Dragan

    08:35 // 4. 7. 2021.

    Tamo samo kerovi i njihovi "roditelji" ostavljaju đubre.

    • Rade db

      11:10 // 4. 7. 2021.

      Uporedi koliko otpada danas ostane iza jednog kera I iza tebe. Ker ne baca plasticne flase I kese, ne trosi struju I ne trosi nepotrebno vodu. Nisu kerovi krivi zbog necijeg nevaspitanja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: