Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:32, 23. 12. 2021.

| Društvo

Akcija "pauka" u Vranjanskoj ulici - neki automobili odneti, jedan se otkačio i pao

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
1640275272729
Automobil se otkačio sa pauka; foto: D. B.

Opšta pometnja nastala je u Vranjanskoj ulici u Nišu kada su radnici Parking servisa počeli da podižu i odnose automobile parkirane ispred kuća. "Pauk" je uspeo da odnese nekoliko automobila, a sa jednim su imali i problem pošto se otkačio i pao, dok je većina žitelja ove ulice uspela da pomeri automobile i spasi se kazne.

Stanari ove ulice koja se nalazi u blizini Vojne bolnice i "seče" Ulicu Nikole Kopernika, kažu da već 15 godina parkiraju ispred svojih ulaza, ali da će rado plaćati parking ukoliko se ulica zonira i obezbedi im se mesto.

Jedan od stanovnika ove ulice Dejan Bogunović ne spori da je parkiranje ispred kuća zabranjeno, ali objašnjava da je svuda u gradu takva situacija, jer nema dovoljno parkinga, a ni mesta za sve automobile.

Mi živimo u jednoj kući gde je nas petoro, to je mala zgrada-kuća i, kao u celom gradu, parkiramo se ispred svog dvorišta koje je ograđeno. Danas su došli i pobrali su sva vozila ispred kuća - kaže Bogunović.

1640275073212 Posle "pauka" nema više automobila; foto: D. B.Bogunović kaže da su uspeli da podignu samo tri automobila, jer su komšije odmah počele da pomeraju svoja vozila, a kada su radnici pokušli da podignu jedan karavan, kaže, automobil se otkačio i pao.

Jedna kola su u brzini loše zakačili i ona su se otkačila i pala, onda su ih vukli za zadnje točkove - objašnjava Bogunović.

Ističe da ovaj deo nije zoniran i da će oni rado plaćati parking ako im se mesta obezbede, ali da reakcija Parking servisa nije korektna, jer se problem parkiranja koji Grad ima ne rešava svakodnevnim odvoženjem automobila, već adekvatnim planom.

Podsećamo, poslednjih meseci identične situacije dešavale su se u ulicama Stanoja Glavaša i Stefana Prvovenčanog, a na Sinđelićevom trgu uklonjena je rampa pa stanari sada plaćaju parking mesta, a pojedini su dobili i kazne za parkiranje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milos

    12:03 // 27. 12. 2021.

    Nase kazne su toliko smesne... A jos 50% popusta... Pa nije ni cudo sto se parkiraju kao divljaci...
    Treba poostriti kazne! Jer svi ovi sto kukaju na vlast isto tako posle kukaju sto je neko divljacki parkirao!!! Ajde malo da se odlucimo sta hocemo!!! Ili kazne ili Teksas!!!

  • Pera Mika Laza

    10:24 // 26. 12. 2021.

    Neko mora da plati sliku na ambasadoru...

  • igor

    01:34 // 25. 12. 2021.

    Narod je kriv jel cuti.
    Cuti i dalje...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: