Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 10. 9. 2012.

| Društvo

Akcija za prokupačko porodilište

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
490x370-porodiliste.jpg
Prokupačko porodilište; arhivska fotografija

Prokupački Klub navijača Crvene zvezde organizuje humanitarnu utakmicu u malom fudbalu. Sav novac od prodatih karata namenjen je za kupovinu pulsnog oksiometra za prokupačko porodilište.

Predsednik kluba prokupačkih „Delija” Aleksandar Dikić kaže da će se utakmica igrati između glumačke ekipe Kursadžija i selekcija veterana Fudbalskog kluba „Rabotnički” iz Skoplja i ekipe prokupačkih „Delija”.

Odigraće se i utakmica petlića Fudbalskog kluba „Topličanin” iz Prokuplja i Fudbalskog kluba „Kosanica” iz Kuršumlije.

- Specijalni gosti na utakmici biće naša zlatna medalja u tekvondu Milica Mandić i njen trener Dragan Jović, reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović (srebrna medalja na OI u Londonu) i selektor reprezentacije Srbije u streljaštvu Goran Maksimović, Jasna Šekarić i Lidija Mihajlović, rukometni as Časlav Grubić, Jelena Genčić (prvi trener Novaka Đokovića), pevačica Jelena Kostov, makedonska pevačka zvezda Vlatko Ilievski (učesnik Eurosonga 2011.), Zvezdini proslavljeni fudbaleri Zoran Banković, Dragiša Binić, Aleksandar Jović, Srđan Vasiljević i Jovan Stanković, kao i članovi uprave FK “Crvena Zvezda” Beograd - najavio je Dikić.

On je dodao da će utakmicu prenositi Državna televizija Makedonije, više domaćih nacionalnih TV stanica, a direktno u program sa utakmice uključiće se reporter prvog programa Radio Beograda.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: