Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:08, 24. 9. 2019.

Ako bude hladno, biće grejanja u Nišu od 1. oktobra

Toplana zgrade Grejna sezona počinje 15. oktobra, ali ukoliko bude hladno - radijatori biće topli i pre; Foto: JV/V. Milić

Iako je prvi dan jeseni doneo i nešto višu temperaturu u odnosu na poslednjih nekoliko dana leta, mnoge kuće i stanovi su se već ohladili. Dok oni koji lože uveliko pripremaju drva za ogrev, iz Gradske toplane podsećaju da će od 1. oktobra početi tople probe. Ukoliko temperature budu mnogo niske, možda i počnu grejnu sezonu ranije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • zoran

    08:15 // 24. 9. 2019.

    neplansko asfaltiranje igralista preko cevovoda u somborskoj55 onemogucava toplaneu da napuni sistem.kako od 1.bez vode?al bitno da se kacar slikao.

  • Ivke

    08:58 // 24. 9. 2019.

    Počinje sezona trovanja, osim što nam toplana u Nišu dere kožu sa leđa nenormalnim cenama, oni će i da nas truju izduvnim gasovima zbog toga što ne koriste nikakve filtere.

    • Igor

      09:37 // 24. 9. 2019.

      Toplana greje na gas. Produkt sagorevanja gasa je vodena para i co2. Problem su ovi koji se greju na drva i pogotovo oni sto spaljuju ugalj. Of njih zimi ne moze da se dise, ne od toplane.

    • Slobodan Milošević

      11:41 // 24. 9. 2019.

      Samo delom greje na gas, uglavnom na mazut. Ali o tome nadlezni cute!

  • Svi ste isti

    09:05 // 24. 9. 2019.

    Kakva zezancija sa narodom kako se sakrivaju tragovi po principu SAMO SE VI GREJTE I BAŠAKARITE OD PRVOG pustićemo vam grejanje dok budemo pravili planove o privatizaciji tj. pardon javno partnerstvo za toplanicu da mož da se ugradimo i da ugradimo naše firme a u tome će nam pomoći lokalni klovnovi!

  • Mara

    10:43 // 24. 9. 2019.

    Teško nama

  • Gospodin Pravdić

    12:52 // 24. 9. 2019.

    Ma ja se ništa ne brinem za toplanče pa mi imamo gradskog menagera za energetiku direktno od švedsku švedskog putnika broj jedan u upravu po tem pitanju tako da se uopšte ne sekiram za grejanje i ostalo!

  • Ouzo

    22:33 // 24. 9. 2019.

    Kao i uvek,svake godine,pocinju u ovo vreme vesti o toplani i smaranje,kukanje,prozivanje,lupetanje proizvoljnosti i pretnja,od strane toplane,za novu cenu!
    S obzirom da smo energetski nepismeni,ne interesuje nas sta toplana radi izmedju dve sezone,kako se priprema.
    Niko ne pise o nama,2/3 stanovnistva,koji se grejemo na drugi nacin,ko da smo gradjani drugog reda!

    • stanar

      05:07 // 25. 9. 2019.

      Recicu Vam da ne radi nista.U V.Misica 95 su isekli cevi 25.05.jer su poispadali nosaci iz zida i pocele da padaju.Rekli da ce istog dana to zavrsiti i 20m cevi ostavili u hodniku.Cevi nestale,a oni tvrde da su stanari bili duzni da ih cuvaju.Do danas nisu popravili,traze pare za materijal i rad.Niko ne zna da li su cevi odneli oni ili su ostale,jer ih nikome nisu predali iz zgrade.

  • пљачкање

    08:41 // 25. 9. 2019.

    Дођу маја да поправе,исеку цеви и тако их оставе на сред зграде,а после испоставе рачун како су покрадене,а рекли да ће истог дана све урадити.Још нису дошли да заврше посао,траже паре за рад и материјал.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: