Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 15. 4. 2016.

Aktivisti SNS-a krše propise naočigled policije (VIDEO)

Untitled

Dok su dvojica Nišlija danas u niškom naselju Trošarina lepila plakate SNS-a na bandere na koje je zabranjeno kačiti reklamni materijal, policajac je, kako se vidi na snimku, stajao prekoputa, ispred pekare i sve to mirno posmatrao.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • xyz

    15:08 // 15. 4. 2016.

    Milicija srozana do dna, ne samo da ne rade svoj posao, nego rade poslove u totalnoj suprotnosti sa profesijom..

    • kadar nevera

      16:49 // 15. 4. 2016.

      nije milicija srozana ni malo jer nije prekrsen zakon, ja ne znam da li su pojedine nislije toliko glupe da ne umeju da citaju ono sto je napisano da nije prekrsen zakon sto je u nadleznosti milicije nego odluka grada koja je u nadleznosti komunalne policije. Hvala.

    • Ivan

      17:09 // 15. 4. 2016.

      @kadar nevera Lepljenje plakata na javnoj povrsini je krivicno delo i kazna je 5000 dinara. Ne tumaci zakon onako kako tebi odgovara da bi bio u pravu. Na sta lici grad oblepljen hiljadama plakata svih stranaka? Unistili su sve sto se moze unistiti. A da li ce odlepiti sve ovo sto su izlepili po banderama, zgradama, ogradama, garazama? Naravno da nece. E zato sve to treba pohapsiti.

    • kadar nevera

      18:16 // 15. 4. 2016.

      @Ivan Nadji mi clan i stav zakona gde si izlupao tu glupost. Odluka grada je takva da ukoliko KOMUNALNI policajac uhvati u lepljenju plakata na povrsinama na kojima to nije predvidjeno kazna moze biti od 5 do ne znam koliko hiljada. Nadji taj clan ZAKONA ili se izvini javno i glasaj za SNS

    • Ivan

      12:22 // 16. 4. 2016.

      @kadar nevera Po tvojoj logici ako te policajac ne vidi da si ubio nekoga ti nisi prekrsio zakon. A ja cu glasati za koga ja zelim. Nisam clan nijedne stranke. Ono sto me nervira je unistavanje grada plakatama od strane svih stranaka. Hoce li se gradjanima Nisa neko izviniti zbog unistavanja javne imovine? Nece! Sve njih treba kazniti drustveno korisnim radom dok ne ociste ceo grad od plakata.

    • kadar nevera

      16:01 // 16. 4. 2016.

      @ivan prilikom ubistva policajac te samo hapsi sve ostalo radi tuzilastvo i sudovi a ovi te sprovode i nista vise. zar stvarno toliko ne znate osvovne stvari a nasli ste se za shodno da kritikujete na sva usta sve zivo. Ne smetaju vam plakati skola jezika, raznih gluposti i debilnosti na istim tim mestima nego bas plakati SNS. Ma vazi.

    • Зоран Васиљевић

      19:05 // 16. 4. 2016.

      @kadar nevera. По теби су плакати за школе језика глупост, а плакати СНС-а паметна ствар. Па још твоји коментари где, што неко рече, браниш необрањиво, тј. оправдаваш лепљење СНС плаката тамо где то није допуштено. Раније су ме твоји ботовски СНС коментари нервирали, али сада ти кажем да само наставиш са њима. Твоји коментари су заправо одлична антиреклама и за Вучића и за СНС и за тебе лично.

  • bole

    15:22 // 15. 4. 2016.

    Danas su dvojica "vrlo" napreDNA aktivista takodje lepili bandere na Matejevackom putu. Policija je prosla vise outa i naravno nije reagovala!!!

    • kadar nevera

      16:48 // 15. 4. 2016.

      zato sto nisu krsila ZAKON, stoji u tekstu, zakonski nije kaznjivo lepljenje propagandnog materijala, jel sada treba kazniti sve koji lepe plakate predstava, filmova, koncerata i ostalih manifestacija a SNS da kaznjavamo. Ne ide to bas tako.

    • Ivan

      17:10 // 15. 4. 2016.

      To su ta ista dvojica sa snimka a lokacija je bas Matejevacki Put.

    • Max Vespertine

      05:25 // 16. 4. 2016.

      Na platou ispred pozorišta su plakate za predstave, na displejima ispred bioskopa-plakate za filmove. Sa dva ili tri banera strateški postavljenim po centru-za koncerte i važnija dešavanja.

      E sad jedino kad cirkus dodje u grad, mogu se malo češće videti plakati na neprikladnim mestima.

      A kada cirkus hoće da se nastani u gradu, onda oblepi čitav grad.

  • kala

    16:09 // 15. 4. 2016.

    Ništa neobično,oni reaguju tek kad se nešto desi.Tako da ovi nije ni prvi,ni poslednji put da ne rade svoj poso

    • kadar nevera

      16:47 // 15. 4. 2016.

      Preksena je ODLUKA samo da se razumemo ne zakon. Ovo je jos jedan klasican spin za paljenje mase.

  • Marija

    16:38 // 15. 4. 2016.

    Šta mislite zašto je tu policija? Pa da bi čuvala aktiviste da ih ne napadnu aktivisti drugih stranaka ili obični građani.

    • što bi ih napadao,

      12:57 // 16. 4. 2016.

      imaš 24-ti, zaokruži onoga koga želiš da vidiš u vlasti ili ih sve precrtaj. Samo budale*ine svoje stavove brane pesnicama, a takvima ni ne treba da daš poverenje, jer ako se danas tuku međusobno, već sutra mogu tebe da potkače. Niko od onih koji dele flajere ne zna šta nudi, još manje kako će ostvariti obećanja koja su ispisali na flajeru. Ne možemo da očekujemo ništa lepo.

  • Max Vespertine

    17:43 // 15. 4. 2016.

    Zbog ovako glupih zakona, neodgovornosti i prosledjivanja jurisdikcije i propadamo, a neverni kadrovi imaju slobodu da brane neodbranjivo, jer eto, provukli su se i na zakonsku za.ebanciju ispada da nisu krivi, sad su fini i posteni, a mi Nislije glupe i primitivne.

  • cvetanovic milan

    18:37 // 15. 4. 2016.

    cela trosarina je oblepljena njihovim plakatima,SRAMOTA,na fasadama,lokalima,pored skole Branko Miljkovic,kaznite i njih kao sto biste i bilo koga od nas gospodo iz komunalne policije ili nesmete da pipnete gospodu jer letite sa posla,SRAMOTA i oni pricaju o postenju i ravnopravnosti

  • S Palilulu

    00:02 // 16. 4. 2016.

    Pa dobro, bre, vise! Da li su oni vise normalni? Ja ne mogu da verujem da su toliki idioti da su urnisali grad ovim plakatima i njihovom cetvorogodisnjom agonijom. Ovo je uzas, ljudi...

    • crnoputas

      09:05 // 17. 4. 2016.

      Ti prvo s tvoji palilulci regulisi sto celivase onomad Vuciceve plakage,a posle
      kritikuj(opravdano)ove gluposti!

  • Bor

    15:14 // 16. 4. 2016.

    A ako niste vec videli, pogledajte kako se kace plakate u Boru. Nadgleda ih licno generalni direktor RTB Bor:
    https://www.youtube.com/watch?v=gFxXExKR_cQ

  • Dosta je bilo - Niš

    17:26 // 16. 4. 2016.

    a mi proucavali odluku da ne pogresimo i da nas ne kazne. Onda smo saznali da postoje placeni timovi sns-a koji odmah skidaju plakate i tako resili da ne bacamo novac koji skoro da i nemamo vec da delimo ljudima flajere i pricamo sa njima. #dostajebilonepravde

  • iz drugog uga

    17:46 // 16. 4. 2016.

    Neee oni to rade da bi ulepšali grad, sve te ružne fasade, propale i zatvorene lokale, neokrečene škole oni oblepljuju divnim ,,tapetima'' da bi ljudi odmarali oči kada krenu da glasaju.

    • police

      21:53 // 16. 4. 2016.

      Ne samo policajac vec niko,niko se ne buni
      i ne uzbudjuje sto je grad ko svinjac i to
      ne samo od plakata!Nema zelje,nema volje za
      redom i higijenom sto,naravno,govori o kulturi stanovnistva,no koga to briga!

  • snezana

    20:27 // 16. 4. 2016.

    Nije kriva komunalna policija ona juri i kaznjava stare zle babe koje toboz prodaju cvece a u stvari urusavaju drzavu. Baba ima mnooogo vise od policije pa ne mogu svuda da stignu.

  • Ludilo

    10:13 // 17. 4. 2016.

    Da li mi se cini ili ovo lepe dva "omladinca" koja veruju u bolje sutra...???

  • zeleni_zub

    10:13 // 17. 4. 2016.

    Komunalna policija ne radi ni po prijavi a kamoli ono sto joj stoji u redovnom opisu poslova.Mi vec godinu dana kukamo i pisemo dopise sto su nam taksisti okupirali celu ulicu i pretvorili je u javno taksi stajaliste i nikom nista.Komunalni policajci i kad slucajno tu zalutaju,ispozdravljaju se s taksistima i tu se prica zavrsava.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: