Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:03, 11. 2. 2023.

Aleksandra iz Niša boluje od Lajmske bolesti, potreban novac za lečenje u Poljskoj

Aleksandra Marković Pokreni život 98 na 3800; foto: Pokreni život

37-godišnja Aleksandra Marković iz Niša, inače majka dvoje maloletne dece, boluje od Lajmske bolesti i već je u invalidskoj penziji. Dane provodi u krevetu i skoro svakodnevno ima epileptične napade. Potreban joj je novac za lečenje u Poljskoj, pa iz Humanitarne organizacije “Pokreni život” apeluju na sve koji mogu da pomognu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aleksandar

    11:09 // 11. 2. 2023.

    Da li nam mozete pruziti vise informacija o samoj terapiji koja se nudi bolesnicima sa Lajmskom bolescu?

  • Maja

    11:46 // 11. 2. 2023.

    Sve ce nas leciti na stadionima.

  • Jonca

    13:25 // 11. 2. 2023.

    Koliko sam shvatio, pogresno su je lecili. Pa ja lepo kazem da nasi lekari lece samo prehladu i eventualno da se izvadi krv. Voleo bih da se povodom ovoga obrati nasa novopecena ministarka koja sve zna i koja se cudi zasto nasi mladi lekari bi pre da rade u inostranstvu, nego li ovde

    • Maja

      20:54 // 23. 2. 2023.

      Imam lajmsku bolest od 2010. i od mnogih lekara koje sam posetila jedan ju je dijagnostikovao. Drugi su govorili da postoji samo akutna lajmska bolest ali da je retka! Naravno kada se dijagnostikuje kao MS, lupus, epilepsija, cak psorijaticni artritis. Kod nas se leci samo jakim dozama kristalnog penicilina. Nakon toga se cesto vraca jer se deo bakterije skrije u misicima i mozgu.

  • Torpedo

    19:23 // 11. 2. 2023.

    Velika, Mira Furlan, preminula je od ove bolesti ! Pozivam sva niska preduzeca, cije je osnivac grad Nis, da pomognu ovoj majci i sugradjanki !
    Potrebna je svojoj deci !

  • kuku

    01:03 // 12. 2. 2023.

    Da li je moguce da u ovoj zemlji ne moze jedan Srbin da se uspesno izleci od lajmske bolesti?!?! Zar bolest koja se dobija ujedom krpelja i koja preti svakom koga ujede jedan obicni, beznacajni krpelj mora da se leci u Poljskoj. Boze me sacuvaj od ove drzave, a i od krpelja po svemu sudeci.

  • Maja

    20:50 // 23. 2. 2023.

    Po ovome sto kazu na sajtu te bolnice u Poljskoj, oni koriste kombinaciju antibiotske terapije (mada je pomenuta sporedno), ozonoterapije, terapije kiseonikom, hipertermije (kada se vestacki podize temperatura) i dodaju suplemente, vitamine, minerale i biljne preparate.
    Ovo necete naci nigde u Srbiji jer vecina lekara na to gleda kao na nadrilekarstvo. A i retko ko zna da je dijagnostikuje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: