Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 23. 11. 2023.

| Društvo

Aleksinčani dobijaju policijski motocikl za oko 8.600 evra

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
policija motor
I Aleksinac kupuje policijski motocikl; ilustracija; foto: A. Kostić

Opštinska uprava Aleksinca raspisala je tender za kupovinu motocikla za potrebe saobraćajne policije i za to izdvojila 1.041.667 dinara. Traže četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem, radne zapremine 645 kubika, sa zvučnom i svetlosnom signalizacijom.

Rok za podnošenje prijava je 4. decembar u 10 sati. Zahtevi Opštinske uprave su i da motor bude EURO 6 ABS, TCS sa tri režima rada, sa kodiranim ključem, akumulatorom od 12V napajanja i da ima štitnike za ruke.

Od karakteristika, traže šestostepeni mehanički menjač, snagu motora od 53 kilovati, dužinu motocikla od 2.275 milimetara, širinu od 835 i visinu od 1.405 milimetara. Visina sedišta treba da bude 830 milimetara, a masa 213 kilograma. Zapremina rezervoara goriva treba da bude 20 litara.

Planiraju i zvučno-svetlosnu signalizaciju, brendiranje vozila, štitnik motocikla, centralno stender, povišeni vizir, centralni kofer od 47 litara i nosač kofera.

Izabrana firma imaće najviše 30 dana od zaključenja ugovora da isporuči motocikl, a garantni rok je minimum 3 godine ili 30.000 kilometara.

Podsetimo, Opština Aleksinac planira da kupi i novi traktor za skoro 120.000 evra, a nije poznato za šta će ovaj traktor biti korišćen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Роко Бујмирски

    18:21 // 23. 11. 2023.

    Док га дохвати Аца, па кад почне да "пржи"по Добрујевац.

  • Slavko

    16:42 // 23. 11. 2023.

    Al ima da turira po Bujmir ha ha ha...

  • kvo oćete

    14:11 // 23. 11. 2023.

    Pa kad je pošta mogla da plati 5500e za one vespice, što pa narodna milicija da ne plati 8500e??? Ipak smo mi napredna država, ekonomski tigar bre!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: