Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:26, 22. 3. 2021.

Aleksinčani dobili 2 nove kovid ambulante nakon svedočenja pacijenata o lošim uslovima u staroj

Nova kovid ambulanta za terapiju Aleksinac; foto: OB Aleksinac Posle godinu dana trajanja epidemije konačno pacijenti imaju bolje uslove; foto: OB Aleksinac

Nakon upozorenja pacijenata da su u jedinoj kovid ambulanti u okviru Opšte bolnice u Aleksincu zajedno u gužvi bili kovid pozitivni i negativni pacijenti, da su uslovi jako loši i da je to uticalo i na kritičnu epidemiološku sisituaciju - problem je konačno rešen. Za vikend su počele sa radom dve nove specijalističke ambulante, u Klubu penzionera i prostorijama Odseka za mentalno zdravlje u krugu bolnice, kaže direktor Goran Vidić, a pacijenti ističu da su prezadovoljni što se konačno desilo čudo i što će ubuduće imati bolje uslove za lečenje, a medicinari za rad.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nikola

    16:43 // 22. 3. 2021.

    Danas je preminula jedna baka iz Aleksinca od korone jer nije imao ko da je odveze do bolnice, iz hitne nisu hteli da dođu, a zarazila se upravo u bolnici u kojoj su bili i covid pozitivni i negativni pacijenti. Eto, samo da znate šta nas sve čeka u ovoj državici u ovakvom sistemu.

  • Vidoje

    16:00 // 22. 3. 2021.

    Zato se sada na rendgenski pregled ceka i do cak 15 dana! Gde je tu efikasnost? Dok se snime pluca, korona ce ih.... Sta kaze direktor na to? Ministar?

  • Aleksinac

    16:13 // 22. 3. 2021.

    Зашто нису реаговали раније???
    Па зато што се, руководство општине отуђило од народа. Нити их народ занима, нити се ради у интересу народа. Само лични интереси.
    Под хитно их треба све сменити.

  • Pacijent

    21:32 // 22. 3. 2021.

    Da, gospodine Vidicu, Vasa je "ogromna i epohalna" zasluga da posle vise od godinu dana, koliko traje i atakuje, kako na starije tako i na gradjane mladje populacije ova
    opaka planetarna bolest, da obezbedite komforniji prostor za pregled i zbrinjavanje
    obolelih od kovida. Zasto krijete od nas pacijenata i celokupne javnosti, kao zmija svoje noge, dolazak nepozeljnog gosta iz Min.zdravlja?

  • nisliaki mohikanac

    20:17 // 22. 3. 2021.

    zato treba da postoje mediji kao juzne vesti,koji prenose i kritiku.to je u interesu i vlasti da saznaju gde sta treba popraviti.bravo za juzne vesti

  • Tvrtko

    00:27 // 23. 3. 2021.

    Nista bez pobune dok se narod ne digne nema bolje ovi samo reaguju na tvrdo.

    • Jovica Novaković

      13:43 // 23. 3. 2021.

      Nije zbog naroda nego zbog Vekića!!!

  • S.Nikolić

    04:03 // 23. 3. 2021.

    I ovo podseća na SVEMIRSKI BRID! Alo, boca , flaša, sa kiseonikom kao u nekoj fabričkoj hali ili kod nekog mašinskog BRAVARA! JAD I BEDA od države koja nema na raspilaganju dvadesetak bolničkih kreveta! E ovo je ta srbija van dimeta tv kamera pinka! Onda zamislite kako je u kuršumliji, beloj palanci , surdulici......

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: