Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 5. 5. 2019.

Aleksinčani zasad odbranili drvored u centru grada, posečeno nekoliko stabala

drvored Zasad je posečeno nekoliko lipa; foto: D. O.

Počela je seča lipa na glavnom šetalištu u Aleksincu, koje bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da budu zamenjene javorom. Međutim, Aleksinčani nezadovoljni uništavanjem stabala, sprečavaju radnike da nastave sa testerisanjem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • BATA

    13:16 // 5. 5. 2019.

    Da se Vlasi ne sete.Tako se ovi prisetili da je lipa narocito ove godine jak alergent pa da je uklone.Nedavno sam bio u Aleksincu i prosao glavnom ulicom i video da su to sve mlada stabla i da ih treba samo podkresati da ne smetaju pesacima.Ocigledno da neki koji odlucuju mozda stanuju u blizini pa im smeta "otuzni"miris lipa.U sve se razumeju sem u svoj posao,ne samo vasi nego svi rukovodeci u Sr

  • Ivan

    16:23 // 5. 5. 2019.

    Dokle više.....,da li im je nešto sveto!!!!Gde se bre seče zdravo drvo?,Gde se uništavaju čiste planinske reke i potoci?
    Ovo ima samo u Srbiji,gde izgleda radi ko šta i kako hoće i ostaje na mestima direktora,šefova i to bez srama,stida i bilo kakvih posledica,odnosno kazni!!!!!!
    Strašno!!!!

  • Stojko

    13:50 // 5. 5. 2019.

    Mozemo samo da gledamo i placemo. :-((((

  • Marko

    00:25 // 6. 5. 2019.

    Pitam se da li su ovi ljudi normalni. Za par hiljada evra, za koliko će neko da se ugradi, u stanju su da unište sve pred sobom. Ovo je za nauk svima, kako je to kad ljudski talog ispliva na površinu, gori je od najezde gladnih skakavaca.

  • urbanista

    04:39 // 6. 5. 2019.

    Posebna javna prezentacija projekta, nevezano za zakonom propisanu, uz ozbiljnu participaciju i ucesce gradjana je morala da prethodi pocetku realizacije ovako bitnog projekta. Gradjani bi imali prilike da daju primedbe a ogovorni projektanti da prihvate ili ne prihvate uz prethodno jasno strucno obrazlozenje.

  • Деутеријум

    08:24 // 6. 5. 2019.

    Боље да су средили пут који им је жила куцавица - пут ка Сокобањи. Оно је брука и срамота како пут изгледа. Годинама кола ломе преко рупетина, и на памет им не пада да га упристоје бар мало.

  • Stanovnik

    09:22 // 6. 5. 2019.

    Idiotizam vladajućih... Nećemo se oporaviti 100 godina od vladavine sns.

  • urbanista

    04:09 // 6. 5. 2019.

    Pitanje za projektanta: Da li je uopste angažovan pejzazni arhitekta na izradi projektne dokumentacije ili ni projektant nije arhitektonske struke?
    Resenje poplocanja je moralo da zadrzi postojeći zdravi deo drvoreda. Lepota setalista je pre svega u drvoredu a onda i u poplocanju. Pristupite izmeni proj.dokumentacije dok nije unisten najlepsi deo Aleksinca

  • Nimrod

    15:19 // 9. 5. 2019.

    Svaka čast narod koji se pobuni protiv genocida nad prirodom i Srbijom. Koliko stabala posekose po Srbiji tuga pregolema sve ce to narodu odbiti o glavu, evo kako je u sred maja jos koji stepen nize pa zimska klima. HARP sada moze mnogo lakse da obavlja svoju funkciju...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: