Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 4. 4. 2012.

Ambasador Rusije u "tajnoj" poseti Pahomiju

pahomije-i-konuzin Pahomije i Konuzin; foto: Eparhija vranjska

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin posetio je 31. marta Eparhiju vranjsku, gde mu je domaćin bio vladika Pahomije. Gradski čelnici neobavešteni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Branko

    14:01 // 4. 4. 2012.

    Prvo, zašto bi privatna poseta bila tajna. Svako ima pravo na privatne i zvanične posete pa tako i Ruski ambasador. Drugo, da li su neki ambasadori i državni funkcioneri Srbije bili u tajnim postama Nišu kada su zaobilazili Kabinet gradonačelnika?

  • Branko

    17:30 // 4. 4. 2012.

    A u čemu je problem, ne razumem. Ovu praksu da se dođe u Grad a da se ne poseti "prvi čovek grada" uveli su neki malo ranije. Gospodin Konuzin ima pravo kao i svi na svoju privatnost u koju spadaju i privatne posete. Šta mislite, ima li pravo gospodin Konuzin da dođe kod mene u privatnu posetu?

  • Milan petrovic

    04:36 // 5. 4. 2012.

    sta pravite neki senzacionalizam gde ga nema.. sta stalno u ovoj zemlji mora da bude neka drama i neka zavera iza.. posetio pa sta?

  • Nebojsa Ozimic

    07:55 // 5. 4. 2012.

    Šta je čudno kada čovek, pa makar on bio i ambasador Rusije, poželi da privatno ode u crkvu-manastir? Batalite senzacionalizam, niste vi ALO

  • vmp

    09:56 // 5. 4. 2012.

    lako je njemu, kad nije maloletan...nek posalje unuka ako sme...

  • Miša

    13:55 // 4. 4. 2012.

    preTpostavljaju

  • Mladen Jovanovic

    12:45 // 5. 4. 2012.

    Ne bih rekao da je senzacionalizam. Ako zelite da znate vise o Justinu, kome je posvecen hram, procitajte odlican clanak na Wikipediji - http://sh.wikipedia.org/wiki/Svetosavski_nacionalizam . Justin je duhovni otac Artemija i Amfilohija i jedan od znacajnijih pripadnika pokreta Svetosavskog nacionalizma, nastalog 30-ih godina, odakle diretno svoje poreklo danas vuku Obraz i 1389.

    • Branko

      13:33 // 5. 4. 2012.

      Wikipedia vam je veoma "ozbiljan" izvor informacija. Tekst u Wikipediji možete da objavite i Vi i ja ili svako drugi ko poželi. Tekst može da ispravi samo onaj ko je i pisao tekst tako da se na sajtu mogu naći i netačni podaci bez mogućnosti ispravke. Za istinite podatke morate naći "ozbiljnije čitanke" od Wikipedie.

    • Mladen Jovanovic

      13:52 // 5. 4. 2012.

      Slazem se da je Wikipedia ponekad neprecizna, ali ovde nudi podatke koje mozete naci u ozbiljnijim izvorima. Ko zeli malo vise da prouci ovu temu, evo tekstova za citanje: Jovan Byford - Sećanje na vladiku Nikolaja Velimirovića u savremenoj srpskoj pravoslavnoj kulturi, Tekstovi Dimitrija Ljotica, Sajt Obraza, Justin Popović - Pravoslavna crkva i ekumenizam. Naci cete potvrdu vecine stvari koje pisu u clanku.

    • Branko

      14:08 // 5. 4. 2012.

      Ovaj tekst u Wikipediji je pisao najverovatnije ostrašćeni "SKOJEVAC" po zadatku i sem antisrpstva i mržnje prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi ne sadrži ništa što bi saslužilo pažnju jednog intelektualca.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: