Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:48, 28. 11. 2012.

Američki ambasador u Nišu

majkl-kirbi.jpg Majkl Kirbi, ambasador SAD-a, foto: infobiro.tv

Majkl Kirbi, američki ambasador u Srbiji posetio je Niš i obišao Klinički centar, Univerzitet, ali i kompleks bivše kasarne Bubanjski heroji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Borko

    16:59 // 28. 11. 2012.

    Pomogli su nas 1999. godine u vidu "Milosrdnog Anđela" i osiromašenim uranijumom čije je vreme poluraspada 4,3 milijardi godina (za ovo vreme nivo zračenja pada na 1/2). Pomoć se ogleda i u otimanju Kosova i Metohije, kolevke srpske duhovnosti. Za ovakvu pomoć nemoguće je iskazati neopisivu zahvalnost u naše ime i ime našeg potomstva.

    • Ivan

      19:04 // 28. 11. 2012.

      Za tog "Milosrdnog Andjela" (inace pravo ime je 'Operation Allied Force', da razjasnimo jednom za svagda) da zahvalis svom bivsem predsedniku, Podlipniku, i onima koji ga danas velicaju, a i za to "otimanje" Kosova, takodje njemu da zahvalis. Amerika je do sada u Nis investirala vise miliona USD, a i samo uz Ameriku Srbija moze da postane koliko toliko pristojna drzava (ako je to uopste moguce)

    • Lik iz centra

      21:41 // 28. 11. 2012.

      ivan-kakvi bre milioni?amerikanci,kao glavni u nato-u su nasoj zemlji,odnosno jugoslaviji 1999 napravili stetu od izmedju 30-100 milijardi dolara(ne zna se tacna cifra,al se brojke u ovom rasponu krecu)samo za stetu,a kamoli za pretrpljeni strah,zrtve i tome slicno,da ne pricamo.oni su nelegalno bombardovali nasu zemlju,i to je javna tajna.a za bombardovanje nije bio kriv ni sloba,ni seselj ni bilo ko drugi,krivi smo mi sami,srbi,jer smo takvi kakvi smo i ne odgovaramo tim istim amerima(naime povod za bombardovanje 1999 sr jugoslavije bio je slucaj racak na kosovu,a ne sloba!)

    • Borko

      22:23 // 28. 11. 2012.

      Ivane, da li znate da je Amerika za vreme II Svetskog rata, samo Niš bombardovala 18 puta (Zagreb nisu bombardovali ni jednom). U Hrvatskoj su CIA i penzionisani generali Američke vojske, pripremili i organizovali "Bljesak" i "Oluju" i proterivanje preko 230.000 Srba Krajišnika, sa njihovih vekovnih ognjišta. U građanskim ratovima 90-tih, koji su bili u Hrvatskoj i Bosni bili su uvek na strani protiv Srba. Amerika je još 1984. godine donela odluku da rasturi Jugoslaviju na štetu Srba i Srbije. Zar nije očigledno da su nam uvek bili "prijatelji" i da su nas uvek "pomagali" pa i u slučaju Kosova i Metohije.

    • Lik iz centra

      14:42 // 29. 11. 2012.

      oni su nasa velika braca,po srpski,nema ko da nam je vise puta zabio noz u ledja,i to do balcaka!pricate nesto za ruse,kako su nas cesto presli,oni nas bar nikad nisu bombardovali(ameri su pored 99,bombardovali juznu srbiju,kao saveznici vise nego i sami nemci-tako su bar stari pricali).evo,i sad su bratski za odvajanje kosova,pomirenje sa hrvatima,odvajanje vojvodine i raske,i sve to bratski!

  • Posmatrac

    17:34 // 28. 11. 2012.

    Daleko mu lepa kuca!

  • ;)))

    18:54 // 28. 11. 2012.

    Dovoljno ste nam pomagali, Srba i ovaj kome predhodni vlastodršci dadoše više za dzabe nego za pare kasarnu da otvori još koji TC više su nego dovoljni. Hvala najlepše, bili bi smo zahvalni budete li nas u luku zaobilazili.

    • marinko markovic

      00:13 // 29. 11. 2012.

      alal vera za gradonačelnika, stvarno mu je daleko "Srbija-turist" pa nije video šta se tamo dešava, od investicija SRBE Ilića sada u gradu imamo umesto 8 (osam) hotela - jedan "Ambasador" koji zvrji prazan, umesto zaposlenih 530 radnika - 72, baš dobra investicija i za Srbija-turist i za Grad Niš, samo neznam gde će Gradonačelnik smestiti goste u vreme Milanskog edikta????

  • Младен Стојановић

    22:12 // 28. 11. 2012.

    Šteta što gospodin ambasador nije otišao do duvaništa da vidi rupe u fasadama zgrada, odnosno deo divne naše prošlosti kome je njegova zemlja doprinela.

  • buduci novinar

    02:34 // 29. 11. 2012.

    Zasto kolege iz Juznih vesti nisu rekli da je Njegova ekselencija posetila Filozofski fakultet u Nisu i redakciju Studentskog dnevnog lista? To nije znacajna informacija? Hvala na saradnjii.

  • Србија

    10:05 // 29. 11. 2012.

    Погледајте људи "Дигиталног Анђела" на (youtube) он ће вам објанити ко су заправо Американици и шта они желе да ураде од Србије!

  • Lik iz centra

    13:49 // 30. 11. 2012.

    nesto sam nacuo po gradu zasto je ovaj mister dosao u nis.obisao je bivsu kasarnu na bubnju.plan je da se tamo napravi neka bolnica,americka kako razumedoh,sto dovoljno govori o onim mamografima koje cemo vratiti japancima.sta ce nam nesto japansko,kad ce ameri da dodju ovde da se naseljavaju,pa ce ljudi lepo da se lece u svojim bolnicama!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: