Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:11, 3. 12. 2017.

Američki pravni savetnik: Ne bojte se da postavljate pitanja

Valter-Pelker;-foto-JV-J.-A. Valter Pelker gostovao na niškom Pravnom fakultetu; foto: JV/J. A.

“Nemojte se plašiti da priznate da vam je potrebna pomoć, ne bojite se grešaka i nikada se ne plašite da postavljate pitanja” poručio je studentima pravni savetnik za borbu protiv korupcije Valter Pelker. On je održao predavanje na Pravnom fakultetu u Nišu i studentima preneo svoje višegodišnje iskustvo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Građanin

    18:25 // 3. 12. 2017.

    Пријатељу, ово је Србија. не бојим се ја да питам... Стах је мене одговора... и на питање и одговара који следе а нису у вези питања.

  • Dragan Nis

    14:05 // 3. 12. 2017.

    “Partnerstvo SAD i Srbije u borbi protiv korupcije i procesu jačanja vladavine prava”, prosledicu Vam ovih dana materijal za napred navedenu temu o cemu cete moci argumentovano da drzite predavanja.

  • Petar Milojevic

    05:37 // 4. 12. 2017.

    Svi smo gledali na desetine američkih filmova i serija na temu sudnice i sudskih procesa. Kroz njih smo stekli mnogo više znanja o njihovom pravnom sistemu i odrasli smo na ubedjenjima da je pravda dostižna.. Medjutim, o srpski pravosudju filmova skoro i da nema. O našem pravosudju postoji jedna knjiga - "Proces" Fri. Kafke.

  • Zvizdac

    15:41 // 4. 12. 2017.

    Zasto ne odrzite predavanje i edukujete gradjane kako se boriti protiv korupcije, posebno one"sitne" na koju niko pa ni agencija za borbu protiv korupcije kojoj se stalno menjaju direktori ne pridaje vaznost, a bas ta tkz."sitnija" korupcija prisutna u svim instirucijama najvise razjeda drustvo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: