Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:35, 6. 2. 2017.

Apoteka “Higija” menja lokaciju

Detalji još uvek nepoznati; ilustracija; foto: A. K. Detalji još uvek nepoznati; ilustracija; foto: A. K.

Umesto u Obrenovićevoj ulici u Nišu, apoteka “Higija” koja se dugi niz godina nalazi na ovom mestu, uskoro bi trebalo da bude premeštena na drugu lokaciju. Nalog je dao Grad, što je potvrdio direktor “Apoteka Niš” Dimitrije Janković, ali nije želeo da komentariše razloge za ovakvu odluku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • kim dzong

    17:27 // 6. 2. 2017.

    atraktivna lokacija,briga njih za apoteku,da sam ja novinar objavio bih prvo ko je vlasnik lokala pa onda idemo dalje,zasto,kome,koliko?

    • mito

      21:02 // 6. 2. 2017.

      tacno,dopalo se nekom da otvori kafic

  • Zoća

    19:03 // 6. 2. 2017.

    Kako može jedan Direktor, dugogodišnji član SPS, postavljen na čelo Apoteka kao političar - produžena ruka Gradskih čelnika, da bude protiv jedne ovakve odluke svojih otaca, koja za njega i nije problem, jer on već sutra može biti u nekoj drugoj firmi....Uništili su Galeniku,Velefarm..ne mogu jednu Apotekarsku ustanovu...Ma mora da su problem napravile žene zaposlene u ovoj ustanovi...

    • Vlada

      14:56 // 8. 2. 2017.

      Ne znam koliko ste upućeni u rad niške apotekarske ustanove, pa dajete ovakve ocene. U svakom slučaju moram da odgovorim na ovakvu notornu neistinu (upotrebio bih težu reč, ali se plašim da komentar neće biti objavljen). Janković je, za razliku od svog prethodnika, koji je takođe iz redova SPS-a (ako je to uopšte bitno), doprineo stabilizaciji AU. Čovek je stručan i odlično obavlja svoj posao.

    • Vlada

      15:04 // 8. 2. 2017.

      Nastavak komentara:
      Ponoviću, njegov prethodnik (SPS) je bio definicija partijskog činovnika/poslušnika. Opet, pre njega je bila direktorka iz G17, koja je bila fantastična u svom poslu... Pretpostavljam da je u svim tim imenovanjima političko članstvo bilo odlučujući faktor, ali, očigledno, nije nužno loš izbor.
      Baš me briga za njegovo članstvo u SPS-u, sve dok je stručan i, najbitnije, zna radi.

  • Dejan

    20:01 // 6. 2. 2017.

    Direktora Apoteke Nis, Dimitrija Jankovića trebalo bi smeniti i izabrati na predstojećem konkursu direktora koji će da se bori za svoje radnike i interese pacijenata/korisnika farmaceutske zdravstvene delatnosti iz Niša.

    • Anonimus

      22:02 // 6. 2. 2017.

      Hajde, napiši, koja je to osoba? Izađi javno sa predlogom! Ako se ovaj čovek nije borio, nemoj mi reći da su drugi to radili, mislim na direktore drugih apoteka, čast izuzecima. U najgore vreme za celokupno državno apotekarstvo, zadržao je redovnu platu, unapredjenje na svim poljima. Okreni se malo iza sebe i vidi kako stoje druge državne apoteke. Jedva čekam privatizaciju, pa onda kukajte!!

  • Box

    20:40 // 6. 2. 2017.

    Ko je kupio lokal i po kojoj ceni?

  • Igor

    21:47 // 6. 2. 2017.

    Da li je moguće da grad - osnivač ove ustanove sam sebi seče zelenu granu i zatvara najprofitabilniju apoteku u ustanovi?!! I pored nelojalne konkurencije sa privatnicima, ova ustanova važi za jednu od najuspešnijih u gradu. Sečete im već vezane ruke. Ipak je ovo Niš. Neće biti prvo, a pored ovako uspešnih menadžera ni poslednje uspešno preduzeće koje ćete zatvoriti!!!

  • djula

    23:50 // 6. 2. 2017.

    U 100 marke da ce tu biti kafic...

  • Student

    00:09 // 7. 2. 2017.

    Apoteka Nis ima u svom vlasnistvu lokale koje je grad preuzeo kao osnivac iako su lokali placeni iz sredstava same apoteke. Apoteke ce biti preseljene ili ugasene a onda i privatizovane jer grad ima veci interes da proda dobre lokacije nego da kroz privaizaciju to naplati. Plan drzave je da privatizuje sve apoteke. Proverite zasto je zatvorena apoteka na trosarini a na tom mestu otvorena posta.

  • zastitnik građana

    23:16 // 8. 2. 2017.

    50 godina postoji ta apoteka na tom mestu i celom gradu od koristi. Sada gde ste da branimo jednu apoteku? Gledajte sta su Rumuni uradili sa protestima a mi postadosmo " mrtav grad". Sete se gradjana samo kad su izbori. Napravite bar vrtić ako baš morate da sklonite apoteku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: