Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:33, 5. 7. 2013.

| Društvo

Asfaltira se trotoar u Sarajevskoj?

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti, gocrvenikrst.rs
sarajevska-trotoar-jul-2013.jpg
Sarajevska ulica

Trotoar u Sarajevskoj ulici u Nišu, uskoro bi trebalo da bude asfaltiran najavljuju iz opštine Crveni Krst.

Predrag Rajković, zamenik predsednika opštine rekao je da bi sa afaltiranjem moglo da se krene odmah nakon čišćenja rastinja.

- Očistićemo rastinje i pokosićemo travu. Nakon izvođenja ovih radova prelazimo na asfaltirajne trotoara od Vojnog aerodroma do Blok Signala - rekao je Rajković.

rajkovic Predrag Rajković, foto: gocrvenikrst.rsČišćenje rastinja sa obe strane ulice je već pri kraju, a iako zamenik Rajković nije precizirao očekuje se da trotoar bude asfaltiran samo sa jedne strane kolovoza.

Podsetimo, radovi su započeti 5. maja 2012. godine popodne, ali su ubrzo prekinuti zbog, kako je rečeno, kvara na kamionu. Kasnije je u više navrata dovožena mala količina asfalta i jedan deo je asfaltiran.

Nakon toga se stalo, a nedavno je bila i godišnjica od početka radova kada su iz Direkcije za izgradnju grada poručili da završetak trotoara zavisi od gradskog budžeta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sljakarac

    01:16 // 18. 1. 2015.

    Dobar vam ovaj trip. Imaju li gradski kauboji jos neki ovakav sajens fiksn o uredjenju Sljake i u 2015-oj ?!

  • colić vesna

    15:48 // 7. 7. 2013.

    Treba da ste presrečni što imata takvog gospodina kao što je Predrag Rajković, nas. B. Bjegović van cveta od kako je on u opštini a njegove privatne stvari ostavite na miru i po strani!

  • Vesna Colic

    15:42 // 7. 7. 2013.

    Možete vi da pričate šta god hoćete i da ogovarate gos Rajković Predraga koliko vam god volja ali sramota je da osporavate njegova dela koja se vide koliko je učinio za opštinu Crveni Krst.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: