Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 8. 1. 2013.

| Društvo

Asfaltirane ulice u naselju Šljaka

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
asfaltiranje-sljaka.jpg
foto: gocrvenikrst.rs

Jedno od najstarijih niških naselja u vreme novogodišnjih praznika dobilo je tri asfaltirane ulice, a asfaltirana je i okretnica u Sarajevskoj.

Iako je većina Nišlija za vreme praznika odmarala, ako je sudeći prema urađenom u naselju Šljaka, za putare nije bilo odmora.

Tri ulice posle mnogo godina dobile su asfalt, a asfaltom je presvučena i okretnica u Sarajevskoj.

- Radovi se izvode u organizaciji Direkcije za izgradnju grada i MD Gradnje i zahvalnost gradonačelniku Niša koji je našao sluha da i ovi problemi, stanovnika ovog dela grada budu rešeni - rekao je predsednik Gradske opštine Crveni Krst Darko Bulatović.

Vredi pomenuti da je i pored građevinskih radova koji se trenutno izvode u ovom delu grada trotoar u Sarajevskoj ulici i dalje nezavršen.

Kako je prošle godine Južnim vestima rekao portparol Direkcije za izgradnju grada Dragan Videnović to bi trebalo da bude urađeno tokom 2013. kada bi prema njegovim rečima trebalo da se rekonstruiše i ulica.

Prvi čovek Crvenog Krsta Darko Bulatović naglasio je da se sa radovima u opštini neće stati i da će se raditi na Bulevaru Nikole Tesle u naseljima Branko Bjegović i Ratko Jović, a u prolećnom delu će se, kako je rekao Bulatović, raditi i na seoskom područiju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: