Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:44, 14. 2. 2017.

Asfaltiranje mnogih ulica u Nišu "mukotrpan posao"

Asfaltiranje ulica mukotrpan posao "Ulica lipa" u Vrežini:Foto: NN

Blato do guše, otežano kretanje naročito u kišnom periodu ili nakon otapanja snega, godinama muče stanare mnogih neasfaltiranih ulica u Nišu, a Studenička, Ulica lipa i Gornjematejevačka samo su neke od njih. U Gradskoj kući objašnjavaju da je proces parcelacije mukotrpan i dug, pa se zbog toga na asfaltiranje nekih ulica čeka dugo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Kamberovic

    17:29 // 14. 2. 2017.

    Inase ulice nisu asvaltirane nalazimose u naselju sljaka atosu tri ulice kojese vode paljinska i niko ne preizima nista opstina crveni krst obecava godinama i nista od toga

  • Milos

    22:17 // 16. 2. 2017.

    selo Pantelej.....

  • Pera

    10:34 // 14. 2. 2017.

    Neznanje rada na računaru je veliki problem državnih šalterskih radnika. Dolazak na posao da bi što manje radio je drugi problem. Za pošljavanje radnika preko veze i sa kalemarskim fakultetima je treći problem.

  • Gaga

    11:08 // 14. 2. 2017.

    Gradjani duzni da placaju porez, ali zato ovi nesposobni ne mogu ni ulice, ni rasvetu, ni kanalizaciju, ama bas nista da urade. "Dobro dosli" u dvadeset prvi vek u blatu , mraku, septickim jamama! Dno dna!

  • Verko

    15:14 // 14. 2. 2017.

    Još 70ih godina prošlog veka, ljudi u naselju Maršala Tita (popularno Durlan) su plaćali izradu ulica i trotoara. Mnoge ulice su u ovom delu grada nedovršene dok trotoari uopšte nisu završeni. Ni u jednoj ulici! Služe za parkiranje automobila i često su blatnjavi pa neretko po ulici gazite po blatištu upravo nanasenim s pomenutih trotoara. Kako, zašto, kada...? Pitanja bez smisla.

  • Čajo

    22:36 // 14. 2. 2017.

    Novoizgradjeno naselje desno od Studenicke iznad kruznog toka je prava slika današnjeg društva. Umesto da koristimo iskustva razvijenih zemalja, mi se survavamo u 19. vek. Sramota je da u ovo doba jedno novo naselje izgleda ovako. Ne postoje trotoari, prilazne ulice neasfaltirane, posle svake kiše teku blatnjave reke, nigde jedne zelene površine... Mnogo toga lošeg, pravi urbanistički zločin, a ni

    • Molos

      03:34 // 16. 2. 2017.

      Buraz ne daju im se pare, to je problem.nele klice su odavno isplacene , bar meni ali asfalta nema pod 2006 god.sto znaci da grad nece da nam asfaltira taj pptes gornjomatejevacka I studenicka!! Samo lupetaju

  • Mladen

    12:06 // 15. 2. 2017.

    Mene samo zanima kako su se dobile dozvole i nasli vlasnici kad su se pravile zgrade,a sad kad treba da se asfaltira njih odjednom nema?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: