Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:47, 26. 4. 2017.

| Društvo

Asfaltiranje rupa u Ulici Ivana Milutinovića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
asfaltiranje-ivana-milutinovica-foto-gs
Asfaltiranje rešava nekoliko problema; foto: Grad Niš

Veliki krateri i rupe u Ulici Ivana Milutinovića, zbog kojih su vozači često menjali delove na automobilima, uskoro bi trebalo da postanu prošlost, jer radnici i mašine uveliko rade na asfaltiranju ove ulice u Nišu.

Građani su se redakciji Južnih vesti više puta žalili i mejlovima i putem aplikacije “Prijavi problem” na rupe u ovoj ulici koja se nalazi u širem centru grada i spaja nekoliko niških sela sa gradom.

Pored ošetećenih trapova, prijavljivali su i krađe koje su im se dešavale kada prikoče zbog rupa. Tada su im lokalni meštani, uglavnom iz naselja Stočni trg, otvarali automobile i uzimali šta im prvo padne pod ruku.

udarne-rupe-ivana-milutinovica-foto-gs Udarne rupe stvarale ogromne probleme; foto: Grad NišNadležni su govorili da je krpljenje rupa u planu, ali problem su bili tenderi, kiša, a u vreme praznika se nije radilo.

Kako kaže većnik Miloš Milošević, u predstojećem periodu “radiće se punom parom”.

Radiće se punom parom u ulicama gde je postojao problem sa oštećenjima i rupama na kolovozu - rekao je Milošević.

Radovi na sanaciji udarnih rupa, kako piše na sajtu grada, započeli su i u Romanijskoj, Ulici Marina Držića i na Gabrovačkom putu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Blackburn

    21:25 // 26. 4. 2017.

    Kako je mudar,plemenit ,posvecen poverenom mu poslu,uvidjajan i borac za nase bolje sutra,gracki vecnik Milosevic!Svaka majka bi ga za zeta pozelela,ma,svaka mu je ko u Njegosa.
    Cudo da nije ,vec,rebulicki funkcioner?

  • држи буре воду, док путари оду

    18:59 // 26. 4. 2017.

    Рупетина преко пута станице Сапбраћајне полиције у ул. Косовке девојке, након пролећног попуњавања је и даље остала и саваког дана је све већа и већа. Нека неко од саобраћајаца пријави случај, када од нас грађана неко не стрепи.

  • Trosarinac

    16:21 // 26. 4. 2017.

    Lazu za Marina Drzica. Ne radi se nista na saniranju vec vise od mesec dana. Ovo je sramota,treba svi da tuzimo grad. Kolike rupetine, a jos u njoj i bus prolazi. Kao da zivimo u X veku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: