Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 15. 4. 2011.

Asfaltiranje ulica u Prokuplju

foto: wikipedia.org

Ove godine u Prokuplju su asfaltirane četiri ulice, ukupne dužine 1,8 km. Za to je iz budžeta izdvojeno 9,8 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milos

    13:27 // 15. 4. 2011.

    Narod u Prokuplju već komentariše kako će i ovaj novac za asfaltiranje biti POKRADEN, kao i nebrojeno puta do sada. JEDNOSTAVNO, od norme se oduzme par desetina centimetara, asfaltira se tanki sloj, a ostatak je u stvari NOVAC koji ide u DŽEPOVE lokalnih opštinara ili se odvaja za kupovinu glasova po selima gde se pred izbore asfaltira stotinak metara...

    NEKO će u ovom dilu OPASNO da napuni DŽEPOVE!

  • Mile

    13:31 // 15. 4. 2011.

    Hahah, taj deo koji povezuje ulice Mike Mladenovica i Jovana Ducica je duzine 30 metara!!! Zaista ogromna investicija. Zasto nije rekao da li ce biti asfaltirana i ulica Jovana Ducica koja izgleda kao poligon za brdski reli.

  • Leka69

    13:39 // 15. 4. 2011.

    Pozivam vas da vidite kako su asfaltirane ulice. Trebalo je da pociste stari asfalt onom masinom , to jest da ogrebu osteceni deo pa onda stave novi sloj asfalta. To su i uradili na polovini moje ulice. Medjutim na drugoj polovini samo su bacili i ugazili asfalt , i sada je ulica visa od trotoara. Mozete li da zamislite taj idiotizam i bahatost izvodjaca radova. Kisnica ne ide pored trotoara, nego posto je ulica sada vislja od trotoara odlazi u dvorista. Takodje su uspeli da asfaltiraju vrata garaza tako da ljudi ne mogu da otvore svoje garaze, jer im je asfalt sada iznad garaznih vrata. Neznam ko je kriv, ali sam sigurna da stanari ulice ne treba da ispastaju zbog necije bahatosti i bezobrazluka, jer ovo je nista drugo nego necija bahatost i bezobrazluk. Ovo sto sam napisla odnosi se na ulicu Tike Stankovica. Dodjite da slikate ako vam nisam docarala recima.

  • MilePK

    19:08 // 15. 4. 2011.

    Kvalitet radova u asfaltiranim ulicama je ocajan. Mislim da ovde ima posla za gradjevinsku inspekciju ali i za ostale istrazne organe koji bi utvrdili kako je moguce dati tolike pare, a dobiti ulicu koja izgleda kao da su je deca pravila igrajuci se u pesku. Novasfaltirane ulice izgledjau kao da su prekrpljene, asfalt je neravan, ispucao i roni se. Sahte i odvodi za vodu nisu podignuti i nisu u nivou asfalta tako da nedaj Boze da u brzini naletite na takvu "rupu". A u ulici Lole Ribara su prekrili asfaltom sve sahte. Verovatno ce uskoro morati da se raskopava to. Molim vas, imate dopisnika u Prokuplju istrazite malo sve ovo. Ovde nema nikakve kritike, nema opozicije, u opstinskom parlamentu svi samo zadovoljno dizu ruke i glasaju, inspekcije ne rade svoj posao, ostaju nam jedino mediji koji bi svojim izvestavanjem mogli da pomognu!

  • Piton

    16:08 // 17. 4. 2011.

    Očito je da se svi "naši" političari ponašaju isto čim smeste dupeta u udobne fotelje, i kad se promeni vlast dešavaće se isto. Nama su potrebne institucije države koje će nas štititi od bahatosti i lopovluka političara. I naravno, kao što neko reče, malo više novinarskog istraživanja...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: