Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 13. 5. 2013.

| Društvo

Asfaltirano školsko dvorište u Prokuplju

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
ASFALTIRANJE-DVORIŠTA.JPG

Zajedničko dvorište Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“ i Tehničke škole „15. Maj“ u Prokuplju je asfaltirano čime je rešen višegodišnji problem lošeg prilaza školama.

Prema rečima direktora Tehničke škole Miodraga Đurovića u dvorištu je postavljen drobljeni asfalt.

- Konačno više nema ogromnih rupa koje je bilo nemoguće zaobići, nezadovoljstva učenika i radnika škola, koji su svakodnevno preskakali rupetine u dvorištu da bi došli do škola - kaže Đurović.

On naglašava da su novac za asfalt obezbedili donatori i prijatelji škole, a da je asfaltiranju prethodila rekonstrukcija kanalizacione mreže i zemljani radovi, dok je u toku i uređenje parka u školskom dvorištu.

- Posebno je važno što je ovaj posao završen pred obeležavanje Dana škole, 15. maja, tokom kojeg će se organizovati Otvorena vrata za sve osnovce - dodaje Đurović.

Podsetimo, u više navrata Južne vesti su pisale o kraterima u dvorištu škola koje ne koriste samo ove ustanove, već s obzirom da je preko puta pijace, svi građani Prokuplja kao parking zbog nedostatka prostora.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ds prokuplje

    14:16 // 17. 5. 2013.

    Boze, kako ovaj narod voli vlast. Pa taj isti direktor Djurkovic je likovao u prostorijama DS u Prokuplju u izbornoj noci i bio srecniji od svih demokrata sto su dobili najvise glasova. Pitajte ga ko je pobedio u njegovoj izbornoj jedinici i za koga je najverovatnije glaso, a sad se slizao sa naprednjacima pa izmislja toplu vodu. Ds je mazao ljudima oci nasipajuci tucani kamen, a ovi su napredniji i "asfaltiraju" struganim asfaltom. Zemljo Srbijo, dokle ces da trpis ulizice i poltrone....

  • Vlada

    21:36 // 15. 5. 2013.

    Malopre sam bio u skolskom dvoristu. Neko se okretao kolima i izrovao dvoriste. Toliko o tome da je dvoriste asfaltriano!!! Samo je nasut drobljeni asfalt. Najvise sam fasciniran novinarima i medijima koji prenoseci vest da je dvoriste asfaltirano sve nas prave budalama. Kako je moguce da novinari koji su bili u tom skolskom dvoristu nisu postavili pitanje tom direktoru skole kako moze da kaze da je dvoriste asfaltirano kada nije asfaltirano!!!

  • Daca

    12:11 // 15. 5. 2013.

    Pohvaljujem napore direktora da reši dugo postojeći problem uređenosti školskog dvorišta!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: