Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 13. 5. 2013.

Asfaltirano školsko dvorište u Prokuplju

ASFALTIRANJE-DVORIŠTA.JPG

Asfaltiranjem zajedničkog dvorišta Osnovne škole „Milić Rakić Mirko“ i Tehničke škole „15. Maj“ u Prokuplju rešen je višegodišnji problem lošeg prilaza školama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Alex

    11:37 // 13. 5. 2013.

    Ovo je dno dna! Da nam je neko 1993 pricao da cemo za 20 godina da umesto pravog asfalta stavljamo drobljeni asfalt ne bi smo mogli da verujemo. Znate na sta ce da lici ovo dvoriste za godinu dana? Raspad potpuni!
    Ej drobljeni asfalt u 21 veku?! To je izgleda najnoviji pronalazak u ovom kraju Srbije. Zemljo otvori se!

    • mikan

      16:27 // 13. 5. 2013.

      Vama nikad nista ne valja,verujem i da je novi asfalt stavljen,opet bi nasli neku manu vi iz bivse vlasti..Pustite ljude da rade,opet je kud i kamo bolje nego sto je bilo..

    • Alex

      17:29 // 13. 5. 2013.

      Nemam veze sa nikakvom vlascu, sadasnjom ili bivsom ali hvaliti se asfaltiranjem, a rec je o obicnom nasipanju dvorista asfaltnom strugotinom je smesno. Pa jeste bolje nego sto je bilo, samo mnogo ce da potraje, daj boze do jeseni da dvoriste ne bude isto kao i nekada jer taj drobljeni asfalt ce i jedna jaca kisa da odnese.

  • Daca

    12:11 // 15. 5. 2013.

    Pohvaljujem napore direktora da reši dugo postojeći problem uređenosti školskog dvorišta!

  • Ucenica

    09:11 // 14. 5. 2013.

    Ovo se i moglo ocekivati od novog direktora, mladog, energicnog i punog novih ideja a sve za dobrobit skole. Sve pohvale od mene, novi izgled skola dobija svakodnevno, sto je prosto cudno, jel se u poslednjih decenija jako malo ulagalo u istu. Jos jednom bravo za direktora i sve one koji mu pomazu da njegove ideje postanu stvarnost

  • Ucenik

    10:37 // 14. 5. 2013.

    U potpunosti se slazem sa Alex-om.
    Ja kao ucenik te skole mogu da kazem da je to samo nazovi "asfalt" jer je to samo nasipano koliko toliko, i mislim da ce to za najvise godinu dana biti isto kao sto je i bilo jer kako kaze Alex, to ce jedna veca kisa sve odneti. Mogli su se malo vise potruditi i asfaltirati, a ne da stavljaju ovaj otpad od asfalta.

  • Aleksandar Djordjevic

    09:01 // 15. 5. 2013.

    Kao bivsi ucenik doziveo sam dve vlasti u skoli, dva direktor. KAda je MArina Nesic dosla na mesto direktora, skola je prvog dana dobila novi sjaj, poseli su radovi na renoviranju i budzet skole se popunio. Sada kada je Djurovic direktor ti radovi su nastavljeni punom parom. Napomenucu sto malo ko zna, da je smer Automatike posle dve godine trebao biti ugasen zbog nedostatka sredstava i kabineta za vezbe, ali se opet taj Djurovic izborio i svojski potrudio uz nekolicinu ucenika i obezbedio opstanak jedine cetvorogodisnje elektro struke u skoli. Za godinu dana necete moci da nabrojite sta je sve uradjeno u obnovi skole, jer se taj covek posvetio tome. NAPRED DJURO!!!

  • Aleksandar Djordjevic

    09:05 // 15. 5. 2013.

    Zaboravih da kazem jos, da profesor Djurovic svake godine organizuje besplatne pripreme za svoje ucenike za prijemni ispit za fakultete. Iste te djake vodi u obilazak fakulteta i pomaze na sve nacine. Pogledajte samo koliko se povecava broj djaka koji upisu fakultet iz godine u godinu... Cijom zaslugom?! Zapitajte se.....

  • Vlada

    21:36 // 15. 5. 2013.

    Malopre sam bio u skolskom dvoristu. Neko se okretao kolima i izrovao dvoriste. Toliko o tome da je dvoriste asfaltriano!!! Samo je nasut drobljeni asfalt. Najvise sam fasciniran novinarima i medijima koji prenoseci vest da je dvoriste asfaltirano sve nas prave budalama. Kako je moguce da novinari koji su bili u tom skolskom dvoristu nisu postavili pitanje tom direktoru skole kako moze da kaze da je dvoriste asfaltirano kada nije asfaltirano!!!

  • ds prokuplje

    14:16 // 17. 5. 2013.

    Boze, kako ovaj narod voli vlast. Pa taj isti direktor Djurkovic je likovao u prostorijama DS u Prokuplju u izbornoj noci i bio srecniji od svih demokrata sto su dobili najvise glasova. Pitajte ga ko je pobedio u njegovoj izbornoj jedinici i za koga je najverovatnije glaso, a sad se slizao sa naprednjacima pa izmislja toplu vodu. Ds je mazao ljudima oci nasipajuci tucani kamen, a ovi su napredniji i "asfaltiraju" struganim asfaltom. Zemljo Srbijo, dokle ces da trpis ulizice i poltrone....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: