Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:16, 5. 3. 2012.

Austrijanci pregovaraju sa voćarima iz Toplice

višnje ilustracija; foto: agropress.org.rs

Firma "Best food company" do kraja meseca ponudiće proizvođačima višanja i šljiva u Topličkom okrugu i opštini Merošina otkupnu cenu za ovogodišnji rod, najavljeno iz ove kompanije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Novica Mitic

    22:07 // 8. 3. 2012.

    Kamo srece da svako tako ugovori po jedan sastanak ili dovede po jednog investitora.Mi cemo se onda lako dogovarati a ko sumnja nemoj da pregovara. U ime visnjara kazem bravo g.Djordjevicu iako vas nepoznajem.

  • Pera Detlic

    11:34 // 5. 3. 2012.

    Aj neka je sa srecom..... Nadam se da ce ovo biti extra posao za sve nase ljude koji se bave vocarstvom, a ima ih podosta. Hvala Bogu i dobrim ljudima da se cuje i neka lepa vest. Srecno!!!

  • velickovic

    17:24 // 6. 3. 2012.

    poz za gospodina MILANA ARSICA presednika op Prokuplje,ja mislim da je vreme dase ulice u Prokuplje malo pogledaju toliko imate propale ulice nazalost godinama i da niko ne vidi niko ne cuje asada pre izboraetonas po sela opet pojeni.recimo ja nisam iz ul milene jovanovica ali tom ulicom pokusajte pesaka rec od komunlne kapije premastaracki dom kakocete da prodjete,i mnogo jos auta neregistovana imamo pune ulice to samo kod nac,gos auta neregistovana jos na trupci to nesme se videti na ulicu duze dan ili dva zato imamo toliko dovoljno policije pa da oni malo prosetaju pa da vide staje i kako .gos vi cekate da neko prijavi od gradjana da policija prenela dalje koje sta reko ne ide tako, ujednu receno sramota da nam je gra ovaki kako je sad poz velickovic slobodan

  • krle

    20:07 // 6. 3. 2012.

    Vala dosta nam je vise "postenog" Djordevica i njegove familije,takvi ljudi unazadjuju Prokuplje.

  • Sale

    20:37 // 5. 3. 2012.

    Jadna zemlja Srnija sa pregovaračem Aleksandrom Djordjevićem! Dokle više da nesposobni predstavljaju poštenog seljaka. Miriše na debelu pljačku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: