Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 19. 3. 2013.

Auto-kamp prekoputa Medijane

kamp-prikolice.jpg Auto-kamp, ilustracija, foto: koreatimes.co.ko

Ministarstvo finansija odobrilo je 23,5 miliona dinara za izgradnju i adaptaciju auto-kampa na Bulevaru cara Konstantina kod skretanja za Elektronsku industriju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milos Bogdanovic

    20:21 // 19. 3. 2013.

    koja glupost nisu hteli krst na Viniku da prave a trose novac na auto kamp

  • zoran

    17:21 // 19. 3. 2013.

    Ma gresite,dovedite neki cirkus i postavite ga bas kada bude proslava.

  • Novoselac

    09:20 // 22. 3. 2013.

    LJudi...pa ovo je smesno vise...skole su namne obelezene putevi pored skola u haosu...mislim da su nam prioriteti malo pomesani...mnogo je bitniji i vredniji jedan deciji zivot nego milioni dinara od parkinga...

  • Mikica

    23:02 // 20. 3. 2013.

    Bas me zanima ko stoji iza ovakvog projekta? Nisam od onih koji ismevaju sve inicijative ali da li neko uopste razmislja o direktnim i sekundarnim posledicama ovakve investicije, problematicne lokacije, blizine fabrike vode, blizine nekadasnjeg motela Medijana uraslog u korov i vise lici na neku Tvin Piks lokaciju ili sumnjivu "rabotu" iz prethodnog perioda. Sem sto razmisljaju o auto kampu niko ne razmislja o izgradnji javne gradske garaze koja je neophodnija u centru i resavanje jos malo ruine TC Kalca koji ce zatvoriti ubrzo sam sebe. Nikakvih strateskih poteza gradski otaca ja u svemu ovome ne vidim, doseti se neko gradsko piskaralo necega i to ubrzo postane velika ideja ali bez velike sustine i sadrzaja. Ako ne znaju neka pitaju ljude od struke, dosta je vise jeftinih politickih poena, AMAN LJUDI!

  • P

    17:01 // 19. 3. 2013.

    Za 32 ARA!!!!!!, ko god se razume u povrsine, preko 200000 evra, za parking mesta sa prikljucima za struju, vodu i telefon????? Imam utisak, sta god Direkcija (Banana) pravi, makar i od 10m2, to su milionske sume. Da li bi potrosio tolika sredstva da za sebe da pravi auto-kamp na 32 ara, a vec je vlasnik zemljista. A jos 150000 evra za adaptaciju parkinga. Svaka cast majstore!

    • Kandahar

      20:31 // 19. 3. 2013.

      Nije to ništa. Uređenje i ozidavanje keja Gabrovačke reke koštalo je milion evra. Kej je sada zarastao u travu. Kako se samo lako bacaju državne pare.

  • Milena

    04:41 // 20. 3. 2013.

    Kamp i parking za 350 soma evra!!! I to na samo 32ara (pola fudbalskog igrališta).
    I to samo asfalt, ograda i konunalne instalacije... pa za te pare može zgrada sa najmanje 30 stanova da se napravi!

    • Sinisa

      23:50 // 3. 9. 2013.

      Jel ti znas uopste cemu sluzi autokamp i kako on izgleda?

  • nebojša

    08:36 // 20. 3. 2013.

    Auto kamp??? Ok. Ali zašto baš na tom mestu? Pa samo stotinak metara niže postoji ruina koja je nekada bila auto kamp Medijana. Idealna prilika da se mesto obnovi i spreči dalje propadanje. Ali, to bi svakako poteglo i pitanje vlasništva nad tim prostorom. Ako su glasine tačne (a verujem da jesu) Srba Ilić je to mesto dao u miraz onima koji su mu i pomogli da dođe do niške imovine. E sada, onaj ko je u to vreme stavio ŠAPU na to mesto verovatno ne želi da se pojavljuje kao vlasnik jer bi to pokrenulo mnoga pitanja. A možda je i krajnje vreme da ih neko pokrene!

  • Centar

    10:05 // 20. 3. 2013.

    Država=lokalna samouprava otvara kamp posle SWOT analize i jasno uočenih benefita. Čuvari-komada pet, čistačice-komada dva, šef obezbeđenja i higijene-komada jedan, inkasant-komada tri, blagajnik-komada jedan, računovođa-komada jedan, šef računovodstva-komada jedan, pravnik-komada jedan, direktor-komada jedan, zamenik direktora(zbog DRI)-komada jedan, šofer-komada jedan, pomoćni radnici-komada dva. Posle dubinkse analize ustanovljeno je da se za uloženih 200.000 evra može dobiti 20 radnih mesta, što u ukupnom skoru donosi 40 do 80 glasova onome ko preuzme odgovornost za rukovođenje ovim turističkim kamenom temeljcem.
    Nišu treba kamp, ali ne i JP Konstantinovi kampovi.

  • Miša

    01:21 // 1. 5. 2014.

    I sa ovim kampom se desilo... šta?

  • Bata

    11:27 // 20. 3. 2013.

    Kamp je trebalo napraviti na raskrsnici puteva za Grčku i Tursku sa parkingom za šlepere a ne da parkiraju noću na benzinskim pumpama i lepo uzeti ljudima novac za parkiranje,najverovatnije lokaciju kampa su "izabrali " stručnjaci zbog blizine kvantaša da mogu da se gosti snabdevaju povrćem i voćem kada svrate sa zaobilaznice oko Grada udaljene 10 do 15 km i lociraju se u kampu takoreći u centru Grada.Najvažnije što je kamp planiran pored sistema bazena za filtriranje pijaće vode.Super uvek nam je neko drugi kriv za posledice.

    • Двери Ниша

      14:34 // 4. 4. 2013.

      Браво батице.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: