Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 19. 2. 2022.

| Društvo

Autobusima iz Niša i sa juga Srbije naprednjaci organizovano krenuli u Merošinu na miting SNS-a

Autor:M. M. K. i A. K.Izvor:Južne vesti
Autobusi sa naprednjacima
Naprednjaci organizovano krenuli na miting naprednjaka; foto: JV/M.M.K.

Funkcioneri, članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, među njima i direktori i radnici javnih preduzeća okupili se iz svih krajeva kako bi organizovano krenuli za Merošinu, gde danas dolazi predsednik SNS-a Aleksandar Vučić. Kako je najavljeno, Vučić će se okupljenima obratiti u podne sa sada već prekopanog stadiona FK Rad u Merošini.

Iako je zvaničan poziv za miting medijima stigao pre manje od 24 sata, zaposleni sa celog juga Srbije u javnim preduzećima brzo su organizovali svoje radnike, dok su neki od njih već ranije imali saznanja o predizbornom mitingu, pa su brže ispunili kvote o broju onih koji treba da stignu u Merošinu.

Naša ekipa na terenu je dan pre dolaska, u Merošini zatekla radnu atmosferu, radnike Javnog preduzeća Merošina, Trejsa i drugih privatnih građevinskih preduzeća, a zbog radova je policija regulisala saobraćaj. Jedna od mašina simbolično je ukrašena bojama SNS-a i nazvana "Radiša".

Po rečima građana, dolazak predsednika Srbije držao se u tajnosti, a sa radovima na fudbalskom stadionu počelo se pre dva dana i od tada je merošinski stadion posipan šljunkom.


Veliki broj pristalica iz cele Srbije u Merošini

Kako javlja novinarka Južnih vesti sa terena, veliki broj ljudi na stadionu u Merošini okupio se već oko 9:30, a po registracijama na autobusima može se zaključiti da su stigli iz cele Srbije, dok je najviše autobusa iz Niša.

Veliki broj njih kaže da su pozvani od lokalnih funkcionera da dođu i podrže predsednika i politiku SNS-a pred predstojeće izbore, a oni koji ne žele pred objektiv priznaju da su tu nerado, ali da su kvote koje su imali lokalni odbori ispunjavane skoro u zadnji čas.

Na putu ka Merošini iz autobusa se obratio i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, poručujući da žele da čuju sve ljude u celoj Srbiji i da su se zato odlučili da održe miting u Merošini, najavljujući da će se uskoro i do Niša stizati brzim vozom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Slavica Petrović

    09:05 // 21. 2. 2022.

    Doljevac, Pukovac, Gadžin Han, sad Merošina, nemam ništa protiv malih mesta, ali mi nije jasno što obilazi Niš, sve kruži oko njega, a nikako da se u Nišu obrati građanima, kao što je to uradio po drugim mestima ???U Nišu problemi do guše, veliki kao kula, a niko da mu kaže, niko ne sme da pita. Neisplaćene zarade radnika a tek preko 7500 porodica koje žive u MRAKU godinama. Da li on to zna?

  • Kormoran

    15:40 // 20. 2. 2022.

    Mnogo otužiste s komentari.
    Ima dve vrste vladara oni koji vode narod i oni koji vode ovce, najbitnije je da vladar zna koga vodi i onda ide sve kao po loju, od ovce...

  • ČEDO MIRA

    00:15 // 20. 2. 2022.

    Kako da niko od vas nije ovako vređao onog"novinara"-"analitičara"??! na TV PRVA kad bez imalo savesti usred Srbije izjavi "da u Ponošu kraišnici prvi put imaju svog predsedničkog kandidata..." Zašto? Koja je to oblast u našoj Srbiji kraiška oblast ,region...??? Ili će je tek proglasiti??? Pa po čemu građani zapostavljenog juga Srbije nemaju prava da podrže svog kandidata. To je demokratsko pravo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: