Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:51, 6. 4. 2022.

| Društvo

Automobile kod Zone 1 "pauk" odneo sa nove zabranjene zone, iz "Parking servisa" zvali i policiju

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
naslovna parking zona
"Pauk" raščistio gužvu; Foto: JV

Nakon što je dan ranije postavljen znak za zabranjeno parkiranje kod Zone 1 na Bulevaru Nemanjića dvadesetak vlasnika, koji tu godinama ostavljaju vozila, moraće svoje automobile da potraže na depou Parking servisa. Dva pauka, prema rečima očevidaca, raščistila su ovaj deo tokom prepodneva. Dolazila je i policija, ali kako navode, nije bilo potrebe za postupanjem.

Sada na tom mestu nema ni pauka ni automobila, ali prema priči onih koji su se tu jutros zatekli, na Bulevaru Nemanjića odvijala se prava drama kada su dva "pauka" krenula da podižu parkirane automobile. Stanovnici ovog dela grada bili su zatečeni, jer znaka za zabranjeno parkiranje tu ranije nije bilo.

Krenuli su juče i ovde da iscrtavaju staze za bicikle i postavili znak verovatno uveče, evo i beton je svež još. Ja ovde radim u Zoni, parkiram prekoputa, ali ne znam šta će oni koji ovde žive, ljudi nemaju gde više da ostave vozila - priča Nišlija.

parking zona Prema rečima očevidaca, odneli oko 20 vozila; Foto: JVKako navodi, za kratko vreme odneli su oko 20 vozila, a dolazila je i policija.

U policiji potvrđuju da su ih zvali iz "Parking servisa".

Izašli smo na lice mesta, razgovarali sa svim licima i upozorili vlasnika na ponašanje, nakon čega nije bilo mesta za postupanje policije - kažu u policiji.

Koliko je automobila zaplenjeno i kada je postavljeno upozorenje, pitali smo i nadežne iz JKP "Parking servis", ali do objavljivanja teksta Južne vesti nisu dobile odgovore.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Toma

    16:21 // 8. 4. 2022.

    Da bre ti automobili mnogo smetaju a oni sto po celom gradu stoje u desnoj traci oni se samo suncaju .Alo bre ocistite prvo ulice od bahatih pa tek onda predjite na trotoare.Ne moze da se vozi vise desnom trakom zato su guzve spicevi zagusenja al to ne smeta

  • Dragan Petrovic

    07:47 // 8. 4. 2022.

    Po templarki,kazna je resenje za sve...svaka batina ima dva kraja,a stici ce i nju ovo sto cini dobra (NE)dela...ukoliko se obistini da od 15.maja dodje do problema sa naftom,bice veselo...red bi bio da se neko skupi ispred tog pauk servisa i blokira ga...ali ona cini ono sto i njen preCednik uziva u malttretiranju naroda,uskoro ce nam i groblja biti prepuna...

  • Vladanis

    06:02 // 8. 4. 2022.

    I ví iz jižníh vesti stě najavili zabranu parkiranja,ali našem národů třeba udaranje po dżepu ne bi li se urazumio!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: