Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:34, 27. 11. 2012.

| Društvo

BEST kursevi na proleće

Autor:Stanislava SimićIzvor:Južne vesti
490x370-Untitled.jpg

U periodu od 28. februara do 27. maja 2013. godine Udruženje studenata tehnike Evrope  poznatiji pod skraćenicom BEST, organizovaće prolećnu sezonu međunarodnih akademskih kurseva tehnike širom Evrope.

Na Best akademske kurseve mogu se prijaviti svi studenti niškog Univerziteta nezavisno od proseka i godine studiranja, uslov je samo da imaju overen semestar.  Prijave za sve zainteresovane dostupne su na njihovom sajtu.

U ponudi su 18 kurseva na kojima će učestvovati 25 studenata iz Evrope. Teme kursa obuhvataju sve oblasti, počevši od arhitekture preko aeronautike, zelene i informacione tehnologije i mnogih drugih. Učesnicima su obezbeđeni smeštaj, tri obroka dnevno, predavanja, obilasci i žurke.

Prijavljivanje traje do 2. decembra 2012. godine.

Organizacija BEST je neprofitna i nepolitička studentska organizacija koju čine 93 lokalne BEST grupe u 32 zemlje širom Evrope. Ona okuplja studente tehničkih i prirodnih fakulteta i pomaže studentima da postanu mobilniji, usmereniji ka međunarodnoj sredini, da bolje razumeju druge kulture i društva, takođe stvara mogućnost ličnog usavršavanja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: