Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:23, 7. 4. 2013.

BIRODI: Smeniti direktora Toplane

birodi.jpg

Biro za društvena istraživanja zatražio je smenu direktora Gradske toplane u Nišu zbog pretnji koje je uputio novinaru Južnih vesti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nislijka

    01:51 // 7. 4. 2013.

    Ma i zbog ovog smrzavanja da ga smene, ako im treba nedelju dana da predju sa gasa, kojeg nema, na mazut, onda taj covek ne radi svoj posao!

  • Nislija

    09:48 // 7. 4. 2013.

    Čuo sam da je smenio sve stručne ljude u Toplani pa sad nema sa kim da radi. Kadar koji rukovodi Toplanom ima u proseku 60 godina. A i zašto bi se on brinuo za Nišlije kad ni on nije iz Niša, kao ni Slavković, kao ni Bandjur... Ljudi, pustili smo dodjoše da nam vode Grad, zato nam se ovo i dešava.

  • Перица Мали

    11:14 // 7. 4. 2013.

    Покренимо иницијативу, прикупљања гласова за хитно смењивање Илића, путем портала, ако треба и потписивање петиције. Треба реаговати док не избледе сећања смрзавање ових дана а Илић каже да се презнојавамо због врелих радијатора. Већ полако пада у заборав злоупотреба око запошљавања, тако ће и претње у заборав. Ми смо народ плитког памћења. Сутра ће Илић да подели по крем бабаницу народу у паркићи и има да га изаберу за доживотног директора. Смена неопозиво и под хитно, успут ако се докаже било шта од овога у апсу с њим да сади кромпир на КПД- њиву а камере да сликају па тамо нека лаже и обмањује цимере.
    Први дајем глас за смену.

  • Real Sa Nisave

    10:24 // 7. 4. 2013.

    Sada treba prvi covek grada,ako je u opste prvi, da po kratkom postupku smeni ovog smrada na celu Toplane! Ovim necinenjem samo je saucesnik svim ovim gnjidama koje su posle lokalnih izbora isplivale na povrsinu! Izgubili ste kredibilitet gospodine Gradonacelnice u startu i da ste stvarno posteni i casni,kako su se kunuli u vas, vi bi jos danas dali ostavku i priznali pred narodom da ne mozete od sljama oko vas da radite svoj posao posteno. Ovako samo pokazujete da ste jedan od njih!

  • Zagor

    07:47 // 7. 4. 2013.

    Hladni su radijatori (7.april 2013.god. 7:42h) na bulevaru. Zar toplana nije trebala da predje na mazut ???????? Nije valjda Mika ponovo slagao sve nas ???? Milutine Iliću ti si lažov nesposobni. Očekujem ne samo smenu već i da odgovaraš što si nas ostavio u hladnim stanovima.

  • Petar Hristov

    10:31 // 7. 4. 2013.

    I drektor i gradonačelni Van,takvi demagozi nam nisu potrebni,jer evo osmi dan se smrzavamo.Bagra,terorisu ovaj narod idioti.

  • alkibijad

    09:53 // 7. 4. 2013.

    Mnogo ste oštri prema gos~n Miki!!!! Pa navikao čovek na takve metode dok je bio neki direktor u Prosveti, odnosno, dok je bio verovatno neka druga opcija.Treba mu sada vremena dok se navikne na neke drugačije sisteme!!!! Baš zato bi njegova stranka trebalo da mu pomogne da se "resetuje" tako što će ga rarešiti dužnosti. Ako im je baš toliko važan kao partijski kadar, neka ga stave na neko manje "klizavo" mesto, ili .... ma neka ga vode u bioskop, samo neka ga sklone!

  • Nislija

    10:03 // 7. 4. 2013.

    Sve je jasno . . . pa jel si ti mafijas ili direktor toplane, zamisli on ce da preti nekom . . . Kada si dosao na mesto direktora ZNAM da ti cilj nije bio da budes glavni i odgovorni rukovodilac JKP Toplane i da radis najbitnije i najodgovornije poslove u toplani ( rezultat rada je NEMAMO GREJANJE)...ustvari ti je bitno bilo samo da dodjes na mesto coveka koji ima privilegiju da zaposljava svoje ljude i da ima najvecu platu . . . pa gde ces lepse ........ .

  • Pitalo

    08:02 // 7. 4. 2013.

    Sta rade niske NVO, ako beogradska inicira borbu protiv korupcije i trazi smene korumpiranih?

  • Незнани Д.

    14:44 // 7. 4. 2013.

    Овакве бахатости не треба толерисати. Сви ти људи на државним јаслама морају да схвате да има способнијих од њих који чекају шансу на бироу а који би радили и за мању плату. Зато те бахате на биро да се отрезне. Они нису свесни свог положаја.

  • Johny

    14:34 // 7. 4. 2013.

    Samo slozno braco

  • Račun

    16:35 // 7. 4. 2013.

    Da li će makar račun za grejanje da bude manji? - Nešto ne verujem. Po meni trebalo bi da za ovaj mesec ne platimo račun uopšte - neka ga plate oni iz svojih ionako prevelikih plata.

  • Savesni

    13:28 // 7. 4. 2013.

    Da li je moguce da stalno nekoga moras da opominjes i podsecas sta mu je posao, i sta treba, a sta ne treba da se radi. U 21. veku direktoru toplane gradjani moraju da kazu da im je hladno i da se smiluje da pusti grejanje. Zato nam tako i ide, kad se samo natezemo, i nista ne radimo.

  • Milan Terzic

    14:00 // 7. 4. 2013.

    Ne treba SMENITI. To nikako. Treba mu urucire resenje o OTKAZU. Jer ako ga samo smene, onda on i dalje tu obitava i prima platu a ja mislim da ovakvi ljudi treba da se oteraju da nas vise na sramote.

  • nislija

    14:29 // 7. 4. 2013.

    glasam ZA SMENU

  • zoran

    13:59 // 7. 4. 2013.

    Gospodine Perisicu,ako imate casti i postenja(a cuo sam da ste castan covek)smenite ovog nazovi strucnjaka iz toplane.A ako ne mozete da izadjete na kraj sa ovim lopovima oko Vas,vratite se na kliniku jer mnogo nedostajete pacijentima.Nema strucnijeg od Vas da radi koronografiju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: