Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 5. 9. 2019.

Babušnica obeležava Dan opštine

Dan kada se Babušnica oslobodila fašističkog okupatora Dan kada se Babušnica oslobodila fašističkog okupatora; foto: Lj. F.

Svečanom akademijom, promotivnim filmom i kulturno-umetničkim programom, Opština Babušnica će u petak, 6. septembra, obeležiti Dan Opštine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jovan

    14:59 // 5. 9. 2019.

    Bilo im je bolje pod ,,fasistickim okupatorom" nego pod SPSom, Julom, DSom i sada SNSom. Da samo znate koliko Babusnicana uzima drzavljanstva ,,fasistickog okupatora" zadnjih godina- plakali bi. Ili ih mozda neko vidi kao oslobodioce.

    • BugaraSS

      16:24 // 5. 9. 2019.

      Nepoznavanje i prekrajanje istorije.Nemacka i Rusija su imale pakt o nenapadanju i sama Jugoslavija je pristupila paktu.S druge strane Bugarska nije imala fasizam jer je bila monarhija a istorijski fakt je da nijedan jevrej i rom nisu ubijeni tamo,za razliku od Jugoslavije i Srbije pod Nedicem.

  • BugaraSS

    15:11 // 5. 9. 2019.

    Od kog fasistickog okupatora,jel od Ljoticevaca?

  • Micki bot

    22:56 // 6. 9. 2019.

    Kakvi bugari,ja glasam Aleka Velikog,gledam farmu I jedem podrigusu.Uzivancija ljudi.

  • Hurem

    17:29 // 8. 9. 2019.

    Jeste dosta mestana uzelo bugarsko drzavljanstvo, pre svega ko ima nekog pretka prababe i slicno. Beda je ogromna a kakvi vode opstinu to je bogu plakati gimnazijalci, vatrogasci, m sestre, uvlakaci. Ispravka bugarass ili bugarki svejedno monarhija nije smetnja fasizmu rumunija, Japan,italija,spanija...

    • BugaraSS

      07:06 // 9. 9. 2019.

      Ajd malo pogledaj istoriju opet,Italija-Mussolini,Spanija-Fransiscko Franko i to posle "pobede" nad fasizmom 1975 kad je isti umro kao sef drzave...

  • Srba

    06:40 // 9. 9. 2019.

    Bugarass, Bugari su oslobodili Babusnicu.Nisu bili fasisti nego humanitarni radnici. Doduse cinili su necuvena zverstva u Crvenoj Jabuci (zivu su zapalili D. Bogdanovic, ubijali bebe i decu), Stolu, Kijevcu...I cudi me da nismo poceli da se izvinjavamo za vase zlocine i da vas molimo za oprostaj. Deljenje vasih pasosa Srbima smatramo ratnom reparacijom.

    • Ivan

      16:46 // 9. 9. 2019.

      Svrbi nesto?

    • BugaraSS

      09:37 // 10. 9. 2019.

      Po oslobodjenju od turaka Babusnica je pripadala Bugarskoj.Bugarska nije imala logore poput Banjice,bugarin nije izazvao prvi svetski rat...nadam se da ce objaviti komentar,jer su sve ovo fakti.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: