Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:57, 9. 8. 2016.

Banđur: Samo Skupština da kontroliše javna preduzeća

bandjur Banđur kaže da stanari svojim saopštenjima gube kredibilitet; foto: FB strana Miloš Banđur

Iako građani, pre svega preko Udruženja predsednika skupštine stanara, insistiraju da dobiju posmatrače u svim javnim komunalnim preduzećima u Nišu, zamenik gradonačelnika Miloš Banđur kaže da je zasada sasvim dovoljno da Skupština Grada kontroliše rad preduzeća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Max Vespertine

    16:48 // 9. 8. 2016.

    A umesto što brine o kredibilitetu grupe gradjana, neka se zapita malo šta je sa kredibilitetom SNS-a i njihovih predizbornih obećanja - Zakonska zabrana zapošljavanja, borba protiv korupcije, borba protiv partokratije, bolji život u 2012, 2014, 2016? - bukvalno nijedno ispunjeno obećanje, a on kaže da neko drugi potkopava svoj kredibilitet? Debilitet!

  • Max Vespertine

    16:37 // 9. 8. 2016.

    U prethodne 4 godine ste tako dobar posao odradili sa kontrolom javnih preduzeća, ne znam da li je u ovom gradu preostalo još neko solventno preduzeće?

    Mislim da bi se napredak postigao i da se kontrola prepusti deci iz Pčelice, umesto vama kvazidiplomcima i nadristručnjacima. Iskreno mi nije jasno kako se ni malo ne stidite sebe, svojih postupaka, izjava i 4 godina dokazane nesposobnosti.

  • Max Vespertine

    18:24 // 9. 8. 2016.

    Intelektualce pre svega odlikuje korišćenje inteligencije i kritičkog razmišljanja u rešavanju etičkih, moralnih i bilo kakvih egzistencijalnih problema ljudskog roda. Tesla je intelektualac. Nije to titula koju nekom prišrafiš jer ima završen fakultet.
    Bandjur ili ima slabu inteligenciju, ili je RETKO loš intelektualac, pošto vidim da njegova-vaša stranka više problema stvara nego što rešava.

  • neupucen

    09:11 // 10. 8. 2016.

    Kude je ovaj doktoriro? Golem neki strucnjak,u sve se razume.Mi,Nislije,samo si lupkamo u ovija dugmici,a oni sto dodjose kroju nam sudbinu.Ako nam je.A i mlogo se ubavo parkiraju,kude stignu.

  • shaft

    07:26 // 10. 8. 2016.

    E,nazdravlje,dobili smo jos jednog Ljuba!Koliko je mudar,vidi se po propalim ekperimentima sa Toplanom i Goricom,dok je bio vecnik!

  • Frajer

    00:39 // 10. 8. 2016.

    Hahaha, ova izjava podseca na onu, "pusti vukove u tor oni ce najbolje da brinu za ovce" doduse budzetski kazan je sve manji pa se ne biraju vise metode da se zastite. Ne zaboravite da i ogladnele ovce jednog trenutka postaju "vuci".

  • Seka

    22:05 // 9. 8. 2016.

    Blago nama

  • MAGDALENA SNS PALILULA

    17:57 // 9. 8. 2016.

    Banđur je jedan od retkih intelektualaca u gradskoj vlasti. SNS u Nišu nema boljeg !

    • Cobi

      21:13 // 9. 8. 2016.

      Nije "jedan od retkih" već jedini.

    • GVOZDEN

      23:03 // 9. 8. 2016.

      Ti bre gospodjo,mora da si odozdo cim ga falis.Znas li ti gospodjo koliko ima intelektualaca nasih NISLIJA?

    • Nislija rodjeni

      23:10 // 9. 8. 2016.

      Magdaleno,sta ti je obecano?Mi NISLIJE smo se sada zajebali i vise necemo.bandjura si ti samo hvali ali u svoju dnevnu sobu -nemoj na ovom forumu.Kada ti dodju prijateljice na kafu pa ga hvalite,hvalite,hvalite sve dok vas usta ne zabole.

    • PALILULAC JEVREM

      23:16 // 9. 8. 2016.

      gospodjo ,nervirate me vi dosljaci u nas NIS,,,,mnogo me nervirate.Hvalite se bas mnogo.Zivite svoj zivot,imate pare,kuce,stanove,zaposlenja i sta jos.Pustite nas rodjene Nislije da tugujemo,nista vas ne diramo.

    • Pantalejac punokrvni

      23:20 // 9. 8. 2016.

      Abe Magdaleno zasto prvociras,,vidis li be zenska glavo koliko imas palca be NADOLE,,,,,,,,,ne vole vi NISLIJE.

    • sozontije

      06:22 // 10. 8. 2016.

      Bas se "intelektualno" i ponasa,uostalom kao i svi naprednjaci.

  • Зоран Васиљевић

    22:54 // 9. 8. 2016.

    Милош Банђур је доктор техничких наука (електротехника) и универзитетски професор. Значи интелектуалац. Квака је у томе да му, као таквом, није место у СНС-у који се претворио у секту на чијем је челу "Велики Маг" Александар Вучић. Такође, још мање разумем Банђура како трпи да буде заменик војном инвалидском пензионеру Булатовићу који своју дијагнозу крије као змија ноге.

    • Max Vespertine

      14:40 // 10. 8. 2016.

      Insistiranje na tome da svako ko završi bilo šta, zaslužuje da bude nazvan inteletkualcem nas je i dovelo do toga da danas uz sve silne intelektualne gromade na vlasti, mi jedva sastavljamo kraj sa krajem i imamo institucije koje ne služe ničemu.
      Pa i Babić,dipl.mašinski inžinjer, je onda isto intelektualac koji ne ume da izgovori VAZDUHOPLOV.
      Još diploma Prištinskog univerziteta i sve je jasno.

    • Max Vespertine

      14:49 // 10. 8. 2016.

      Kad bude napravio bilo kakav pozitivan značajan doprinos društvu i unapredi živote ljudi, možemo ga nazvati intelektualcem, jer je svoju inteligenciju i obrazovanje upotrebio u svrhe opšteg dobra.

      Do tada je samo doktor nauka koji se šlepa uz prevarantsku stranku i klima glavom na naredjenja "Velikog Maga", a to se ne može nazvati intelektualizmom ni u najludjim snovima.

    • sugradjanin

      15:51 // 10. 8. 2016.

      Ponizavajuce za Nis - i jedan i drugi.

    • Max Vespertine

      16:04 // 10. 8. 2016.

      Više bih ga postovao i kao čoveka i kao intelektualca da ode i predaje u Kos. Mitrovici gde je profesor, nego što radi ovo što radi i što, uzgred, ne ume da radi, ali ovde curi bolja kinta.

      Obrni-okreni, intelektualnosti ni u tragovima, sve što radi u svom životu kao deo SNS, dokazuje da je apsolutno suprotno od intelektualca. S kim si takav si.

    • ***

      16:43 // 10. 8. 2016.

      Pa neka se,kad je strucnjak,bavi strukom,a ne politikom.Malo morgen,to treba znati,a ovo sto sada radi je mlacenje prazne slame za dobre pare.

  • Dexter

    16:58 // 9. 8. 2016.

    U Skupstini grada koja je 2012. usvojila Lokalni plan za borbu protiv korupcije vecinu su imale gradjanske demokrarske stranke. Jedino u gradu u kome su na vlasti gradjanske stranke moguce je razvijati gradjansko drustvo. Propadanje pod ovim populistickim talogom postaje neopisivo.
    Inace, naravno da gradjanski nadzor treba da vrsi LAF, a ne ovo Udruzenje. Tu je Bandjur u pravu.

  • Makica Nis

    21:33 // 10. 8. 2016.

    Bandjur je pravi INTELEKTUALAC. Nacin komunikacije dovoljno govori o coveku i obrazovanju koje ima. Bravo za Bandjur, da je vise takvih Nislija bilo bi nam bolje.

    • shaft

      23:31 // 10. 8. 2016.

      Bice nam bolje da se raspitas odakle je Bandjur i ne vredjas Nislije!A,jos bolje,da ne lupetas gluposti,izgleda da te zaludeo ekpoze AV,pa ne znas sta pises!

  • Bulevar

    20:35 // 9. 8. 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=48NtG6-DYtg
    https://www.youtube.com/watch?v=sLC2EhEO4H4

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: