Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 20. 10. 2010.

Beogradski aerodrom pomaže niškom

Aerodrom "Nikola Tesla" uplatiće 100 miliona dinara pomoći "Konstantinu Velikom", a u Niš stižu i vučni vozovi za čišćenje snega.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • DuLe

    15:41 // 20. 10. 2010.

    Dzabe aerodrom ako nema letova!Niski Aerodrom je kao stvoren za low cost kompanije.Pod hitno dovesti neku low cost kompaniju!

  • z

    18:07 // 20. 10. 2010.

    svaka cast rukovodstvu aerodroma koje se bori za opstanak istog.Ovo je primer kako uz dobru volju,strucnost i velike zelje za opstanak aerodroma moze da se postigne cilj,a to je zdrava osnova za buduca ulaganja.Sada je red na gradsko rukovodstvo da nastavi kontinuiranu pomoc i bice odlicnih poslovnih rezultata.Svakako ovo je ujedno i test za rukovodstvo grada,a siguran sam da ce gradjani Nisa ovakve uspehe nagraditi na sledecim izborima.Kao gradjanin Nisa se pitam sta ceka gradsko rukovodstvo oko resavanja problema linije 34.Ako gospoda koja vozi autobuse strajkuje neka se nadju oni koji bi za isti novac i pod istim uslovima vozili iste. Cinjenica je da sigurno imaju bolje uslove nego kod privatnika,a na kraju ceh za njihovu neozbiljnost placaju putnici koji ne mogu da se prevezu .

  • Zika

    08:06 // 21. 10. 2010.

    Ovo je jedan od nacina kako se nesposobno rukovodstvo odrzava na funkcijama. Tako vam je to kad poluobrazovanom kadru date da rukovodi preduzecem samo zato sto je clan G17+. Sta su i mogli da ocekuju, da ce da firmu vrati na noge. Najlakse je da se uvek u prethodnom menadzmentu nadje krivac.
    Grad treba konacno da razresi problem zemljista i dovede taj Imax kako bi mogli da krenu da teretnim saobracajem, sve ostalo je zamajavanje.

  • nišlija

    08:23 // 21. 10. 2010.

    Za početak treba smeniti kompletno nesposobno rukovodstvo aerodroma koje je tu došlo po partijskoj liniji (kao i u ostalim JP) i na njihovo mesto odvesti nekoga ko se razume u avio saobraćaj.

    A grad treba i dalje da subvencioniše letove dok se situacija ne sredi, samo treba izabrati neku pametniju liniju.

  • putnik

    09:52 // 21. 10. 2010.

    Mislim da grad i Aerodrom treba da gledaju u istom pravcu i da idu ka istom cilju. Nije bitno iz koje stranke su čelni ljudi u preduzećima, bitna je međusobna saradnja i dobra volja da se reši problem. Kako sam ja shvatio ugovor sa italijanskom avio kompanijom potpisao je Grad, a ugovor je pun nepovoljnih uslova koji nanose direktnu štetu Gradu. Zar na izradi ugovora nisu trebali biti angažovani inženjeri avio saobraćaja kojih, verujem ima na niškom aerodromu? Proteklih godina linija za Cirih radila je sasvim solidno i to bez subvencija. Zar to nije pokazatelj da potrebe za putovanima sa ovog aerodroma ima?

    Što se linije 34 tiče, smatram da probleme koje u svom poslovanju ima JP Aerodrom ne moraju da osećaju i korisnici javnog prevoza. U mnogim firmama plata kasni po nekoliko meseci pa zaposleni ne štrajkuju. Korisnici kružne linije redovno kasne na posao ili uopšte ne stignu - ko će njima nadoknaditi štetu kada im plata bude smanjena zbog kašnjenja na posao? Grad mora pomoći da se reši ova stvar sa javnim prevozom, jer je linija 34 karakteristična po tome što ne prolazi kroz centar grada, već po njegovom obodu i bez presedanja može da doveze putnika iz jednog kraja grada na drugi.

  • sludjen

    10:25 // 21. 10. 2010.

    Stvarno velikodusno od Beograda! Ako nas ove isluzene "lopate za sneg" ne izvade iz bule nista nece.

    Dzabe ce pista biti bez snega kada nista ne slece i uzlece sa istih. Bez putnika i stalnih prihoda, koji ce biti veci od rashoda, nema nekog trajnog resenja.

    Za pocetak potrebno je smeniti nesposobno rukovodstvo na aerodromu i u gradu. Dovesti strucne ljude i tek onda nam mozda krene na bolje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: