Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 27. 3. 2021.

| Društvo

Besplatna obuka instruktora plivanja i fitnes trenera za rad sa osobama sa invaliditetom

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
GO Medijana - sastanak
Kandidati će po završetku obuke dobiti međunarodno priznati sertifikat; foto: GO Medijana

Svi zainteresovani do 29 godina starosti mogu se prijaviti na besplatnu obuku za instruktora plivanja i fitnes trenera osoba sa invaliditetom, koju organizuje Gradska opština Medijana u okviru projekta “Adaptivna fizička aktivnost i sport - Mladi za mlade”. Obuka podrazumeva usavršavanje 15 odabranih kandidata.

Obuka obuhvata teorijske i praktične časove plivanja, plivačkih tehnika, primene plivačkog treninga, funkcionalnog treninga i kardio fitnesa za osobe sa invaliditetom, a po završetku obuke svi kandidati dobiće međunarodno priznati sertifikat.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave i učestvuju u obuci potrebno je da zadovolje dva kriterijuma: da su stari do 29 godina i da su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje duže od dva meseca. Planirano trajanje obuke je 4 meseca. Obuka se organizuje u vremenskim intervalima od dva sata, tri puta nedeljno - navode organizatori.

Projekat “Adaptivna fizička aktivnost i sport - Mladi za mlade” realizuje Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u saradnji sa Gradskom opštinom Medijana, a u okviru Interreg - IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska - Srbija.

Za više informacija potrebno je obratiti se na mejl [email protected].

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neman

    23:45 // 28. 3. 2021.

    Kako vas nije sramota??? Stavljate pare u svoj džep sa nekakvim mufte lufte projektima. A šta da rade toliki diplomirani, master, i doktor difofci???? Odakle potreba za kojekakvim instruktorima dok profesionalci propadaju!!!

    • Miloš

      16:54 // 14. 4. 2021.

      Zbog čega treba da nekog bude sramota? Svako je mogao da se prijavi za projekat ko je ispunjavao kriterijum. Na obuci su skoro svi polaznici svršeni studenti fsfv ili pred kraj studija. I koliko znam svako od nas je sa visokim prosekom ocena. Ja konkretno imam prosek 9.08. Takođe, niko se nije zainteresovao za OSI, ne bitno kako, da li kroz sport ili generalno. A ovamo su svi neki demagozi.

  • Марко

    13:55 // 27. 3. 2021.

    IPA је дефинисала критеријуме, тј. у апликацији за пројекат још средином 2018. године водећи партнер из Бугарске је дефинисао. Добродошли су сви по задатим критеријумима, места има!

  • Mara

    10:27 // 27. 3. 2021.

    Napokon i tih ljudi neko da se seti

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: