Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 12. 2. 2014.

| Društvo

Besplatna priprema za prijemne ispite

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Americki-kutak.jpg
Američki kutak se nalazi u Obrenovićevoj broj 20.

Za maturante koji žele da studiraju psihologiju ili engleski jezik, u Američkom kutku u Nišu biće organizovana besplatna priprema iz ovih predmeta za polaganje prijemnog ispita.

U periodu od aprila do kraja juna njima će dva ili tri puta nedeljno časove držati diplomirani studenti ili studenti završnih godina.

- Zbog toga što će se verovatno prijaviti mnogo kandidata, neophodno je da uradimo selekciju, tako da ćemo polaznike odabrati na osnovu njihovog motivacionog pisma - objašnjava Sanja Ignjatović koja će držati pripremnu nastavu iz engleskog jezika.

Motivaciono pismo treba da sadrži ime i prezime kandidata, datum rođenja, informacije o školi, broj telefona, mejl adresu, ali i podatke o neformalnom obrazovanju i vanškolskim aktivnostima. Uz to, kandidati u njemu treba da odgovore na pitanje zašto žele da upišu izabrani fakultet.

Zainteresovani za pohađanje pripremne nastave iz engleskog jezika do 15. marta motivaciono pismo treba da pošalju na mejl adresu [email protected], a oni koji žele da se pripremaju na nastavi psihologije na adresu [email protected].

Pripremna nastava iz psihologije u Američkom kutku je bila organizovana i prošle godine. Predavači kažu da su polaznici bili zadovoljni i da su na prijemnom ispitu pokazali dobre rezultate.

Američki kutak se nalazi u Obrenovićevoj ulici broj 20, a broj telefona na koji zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije je 018/524-583

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: