Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 6. 12. 2012.

Besplatna sterilizacija pasa i mačaka

pas i macka ilustracija; foto: savremenazena.rs

U pokušaju da se spreči uvećanje broja pasa lutalica, u Nišu se sprovodi akcija besplatne sterilizacija vlasničkih pasa i mačaka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • mile

    19:52 // 6. 12. 2012.

    Ja sam ljubitelj pasa (ne i macaka) i vlasnik jednog psa. Moram da kazem Aleksandru i Nemanji da moraju da uzmu u obzir da neki ljudi ne vole da im zivotinje prilaze pa ste tako vi kao vlasnici duzni da kontrolisete svoje ljubimce i ne dovodite te ljude pred svrsen cin, da moraju da se brane od vaseg ljubimca.

  • Bravo!

    12:15 // 6. 12. 2012.

    Nadam se da ce se akcijom bitno uticati na smanjenje broja pasa i macaka lutalica u gradu a time i na smanjenje broja napada na ljude!S druge strane komunalna policija bi trebalo da pise prijave svima koji setaju ljubimce bez povodca,korpe...Ne bi bilo lose da se ( u parkovima, ako nema drugih mesta ) ograde prostori za pse, od ostalog dela gde se igraju deca, setaju ljudi...

    • Nemanja Ilic

      12:46 // 6. 12. 2012.

      Ko ne dira pse lutalice neci ni oni njega!

    • Aleksandar Ilic

      14:26 // 6. 12. 2012.

      psi napadaju ljude jer se brane. Meni su 2x deca sutnula stene od 2 meseca koje je prislo da se igra. Ko je kriv ako se pas brani?

  • @Nemanja i Aleksandar

    15:14 // 6. 12. 2012.

    Naravno da se brane od pogresno naucene dece i odraslih, ali isto tako kada su u coporu i bez hrane, ponasaju se divlje-u najmanju ruku!Setite se nekih slucajeva poput napada kod Gradske bolnice...Uostalom, razlog vise da se ograde postave!

  • osmanovic amila

    17:38 // 24. 6. 2013.

    Zdravo!Zivim u Sarajevu imam macu u kuci zanima me da li bi mogla negdje u sarajevu da izvrsim kastraciju posto mi je daleko da dolazim u Nis maca je postala agresivna a imam malo dijete pomozi te mi

  • Olivera Tomic

    19:01 // 7. 12. 2012.

    Ja sam 5 pasa sterilisala u Novi i svi su dobro.Pozivam i ostale vlasnike da sterilisu svoje pse. Veterinari u Novi su izvanredni, ljubazni i strucni.

  • Dragoljub Stamenković

    11:56 // 6. 12. 2012.

    Svaka čast ! To je daleko bolji način da se smanji veliki broj pasa i mačaka lutalica nego ubijati i mučiti bespomoćne životinje koje na ulici nisu zbog toga što su pobegle od vlasnika. Te životinje su na ulicu "poslali" nesavesni vlasnici.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: