Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 4. 1. 2013.

Besplatna vantelesna oplodnja u Nišu

mirabilis.jpg

Bolnica "Mirabilis-Jevremova" iz Niša jedna je od 8 zdravstvenih institucija u kojoj bračni parovi, starosti do 40 godina, mogu da obave besplatnu vantelesnu oplodnju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Haruki

    14:37 // 4. 1. 2013.

    Da, by the way, eminentni profesor inace vodi jos najmanje tri klinike za vantelesnu, da slucajno ljudi ne pomisle da ce profesor svaki cas da dolazi u Nis, sve ce ovo raditi niski lekari. Dzabe se hvale Ljubicem.

  • srdjan sinanovic

    10:16 // 22. 2. 2013.

    sa zenom sam 14 godina ubraku i nemamo zajednicku decu ona ima 42 ja 38 godina imamo iz prvog braka ona troje a ja jedno dete ona je posle razvoda napravila neku lasersku operaciju da ne ostane u drugom stanju imamo zelju da imamo barem jedno zajednicko dete vec godinama ali nemamo finansijske uslove pa vas pitam postoji li neka sansa da nam pomognete

  • andrijana dibrani

    20:15 // 23. 4. 2013.

    u braku sam tri godine bila sam po lekarima bolnicama al neuspesno svi su govorili isto da je uredu i samnom i sa suprugom zqanima me kakva je procedura za van telesnu dali seto sve placa ili ne unapred hvala

  • dijana ismailovic

    19:45 // 21. 12. 2016.

    Dobro vece u braku smo vec osam godina i bila po lekarima i svude nista nisu mogli da nam pomognu pa smo se odlucili za van telesnu oplodnju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: