Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 14. 12. 2012.

| Društvo

Bez dočeka na trgu u Vranju

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
vranje,-trg.jpg

Ove godine neće biti tradiconalnog organizovanog dočeka Nove godine na trgu Staniše Stošića u Vranju.

Rukovodstvo grada je procenilo da postoje važnije i prioritetnije stvari za koje je potreban novac, kao što je izgradnja Pozorišta "Bora Stanković".

- Razgovarali smo i došli do zaključka da ta okupljanja na trgu nemaju nekakvog efekta, jedva se stotinak građana okupi, tako da je u načelu doneta odluka da se ne organizuje doček, bar ne 31. decembra dok će 13. januara biti dočeka na trgu ali i tada neće biti nekih zvučnih pevačkih imena, već ćemo se osloniti na lokalne kapacitete - kaže Bojana Veličkov, zamenica gradonačelnika grada.

Novogodišnja atmosfera ipak neće izostati jer grad će biti ukrašen, a planirano je da se ulazak u novu godinu obeleži vatrometom.

U noći između stare i nove godine u centru surdulice nastupiće trubači po kojima je ovaj kraj poznat, a služiće se i čaj i kuvano vino, kaže Biljana Nikolić, direktorka Turističke organizacije u ovoj opštini i najavljuje veliko iznenađenje za doček 13. januara.

Predsednik opštine vladičin Han Goran Mladenović potvrdio nam je da javnih dočeka neće biti ni u ovoj opštini, kao ni u Trgovištu, Bosilegradu, Bujanovcu i Preševu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: