Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:03, 18. 3. 2014.

| Društvo

Bez sankcija za većnika sa lažnom biografijom

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Bojan Cvetković SNS
..bez sankcija za laganje

Ne samo da nije kažnjen, već na sajtu niške Opštine Medijana i dalje stoje netačni podaci o biografiji većnika Bojana Cvetkovića.

Anketa

Predsednik Opštine Medijana Nebojša Krstić (URS) kaže da, i pored toga što su svi većnici izabrani na njegov predlog, on ne oseća odgovornost za incident sa Bojanom Cvetkovićem (SNS).

Ipak, Krstić se ogradio i od istinitosti informacija koje su Južne vesti objavile, tvrdeći da nije imao dovoljno vremena da proveri da li je većnik zaista izmislio skoro celu svoju biografiju.

- To ste vi utvrdili. To, ako bude potrebno i ako ima osnova i ako ima svrhe, utvrđivaće se. To što ste vi utvrdili, to nije apsolutno tačno - rekao je Krstić.

Krstić nije mogao da kaže kada će proveriti navode medija, pravdajući se ostalim obavezama i navodnim manjkom broja zaposlenih u Opštini.


Perišić: Nema razloga za kaznu

Zoran Perišić SNS Niš Većnik lagao bez zle namere; Zoran PerišićSa druge strane, predsednik niškog SNS Zoran Perišić nije sporio da je Cvetković lagao u svojoj biografiji, ali ne smatra da bi trebalo zbog toga da bude kažnjen.

- Siguran sam u dve stvari. Prvo, da nikakva zla namera nije postojala kod Bojana kada je dao taj CV i drugo, da nikakvu štetu nije napravio, odnosno da nikakvu korist nije imao od toga što je taj njegov CV tako napisan i interpretiran - kaže Perišić.

Perišić je ocenio i da je "najveću štetu pretrpeo upravo Bojan Cvetković" i time odbacio mogućnost da Cvetković zbog toga bude kažnjen.

Podsetimo, kako su Južne vesti objavile pre tačno mesec dana, većnik u niškoj Opštini Medijana i šef izbornog štaba SNS u toj opštini Bojan Cvetković gotovo je u celosti izmislio svoju biografiju koja je objavljena na opštinskom sajtu.

U Cvetkovićevoj biografiji skoro da ne postoji tačan podatak - od njegovog obrazovanja, do radnog iskustva. Ipak, i pored toga, on kao opštinski većnik mesečno zarađuje preko 80.000 dinara.

Ceo tekst o lažnoj biografiji možete pročitati - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola Petrovic

    18:30 // 20. 3. 2014.

    UPUCENO REDAKCIJI:Pitajte Cvetkovica koliko ima dugovanja za clanarinu u skoli stranih Speak Up u Nisu i koliko je je duzan u kafani Zvrk.Zena mu drzi Elit piceriju i jadni nemaju para!

  • enci menci

    10:11 // 20. 3. 2014.

    SNS iskreno do kraja bez lazi i prevare!!!! BRUKA

  • dal je moguce

    00:12 // 20. 3. 2014.

    Da li je moguce da se gradonacelnik i predsednik opstine ovako izlupetaju i ostanu zivi. Smenjuj Vucicu, nista dok ne pocnes da cistis i svoju kucu, tad ce ti narod jos vise verovati.

    • Petar

      11:53 // 20. 3. 2014.

      Jednom (pre nekoliko meseci) sam video Vučića, i poželeo da ga (zbog nekih stvari) i lično pozdravim (ne mislim da bi bio problem)..Ali kad sam video, Dinkića, "bananu", Perišića,tiho sam se "povukao"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: