Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:46, 2. 4. 2020.

Bez testiranja povratnika iz inostranstva, procedura opet promenjena

korona Foto:pixabay vperemencom

Termokamere jedina su kontrola na ulasku u zemlju, kaže putnik sa juga Srbije koji je na aerodrom Nikola Tesla sleteo sa još 50-tak putnika. Prethodne grupe upućivane su u petodnevnu izolaciju, a ovaj putnik kaže da oni nisu testirani, da su putnici iz Beograda odmah mogli da odu kući, neki taksijem, dok su ostali morali sami da se snalaze, ali ujutru, po završetku policijskog časa. Da je procedura promenjena rekao je epidemiolog Predrag Kon, koji objašnjava da putnici u međunarodnom saobraćaju više nisu prioritet za testiranje, već su sada na trećem mestu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Tijana

    11:28 // 2. 4. 2020.

    Kako je ovo moguće? Pa ti ljudi posle zaraze članove porodice i eto naglog skoka. Trebali su svi biti testirani i u karantinu!

  • Pandemija

    11:39 // 2. 4. 2020.

    Kinezi su po javnim informacijama jedne ozbiljne nacije koja izveštava iz Pekinga imali samo 70 !!! testova dnevno u Vuhanu u jeku pandemije, da bi kasnije naglo skočio broj obolelih a sve zbog simptoma koji su važili kao sigurni znaci virusa, odnosno prestali su sa testiranjem...

  • Ivan

    12:27 // 2. 4. 2020.

    Ovo više nema nikakvog smisla.....danas jedno sutra drugo....respiratori na crno,svega više nego ikada....postalo je ozbiljna šegačina,mada nikad nije ni prestajala!!!!

  • Putnica

    12:35 // 2. 4. 2020.

    Da mi zdravi koji smo isli da vidimo svoju decu za koju nema posla u ovoj zemlji smo krivi. Svaka čast "presedniku" i ekipici...

    • Ko je vredan nema nigde problema

      14:27 // 2. 4. 2020.

      Kako to nema posla?
      Kako sam ja nasao posao u privatnom sektoru i radim i ne zalim se... Imam 1200 eur platu i jel to znaci da sa sam sposobniji od vaseg deteta?
      Ja sam morao da se snalazim u zivotu i nisam bio razmazen da mi sve nesto fali i ne odgovara. Naravno da ste krivi. Posle 400 000, sta da testiraju ovih 50 na aerodromu. Silni su umrli ovih dana od onih koji dodjose i zarazise.

    • Sram vas bilo

      14:31 // 2. 4. 2020.

      A vi niste mogli da vidite dete za Novu godinu ili da sacekate leto?
      Nije bitno sto neko moze da umre kao sto su i umrli svi ovi do sada od vas.
      Bitno je razmazeno detence da se vidi po cenu zivota i smrti. Mozda ste odneli taolet papir na detence jer nema cime da se obrise?
      Pa trebali ste da ostanete tamo dok prodje epidemija sad kada imate taolet papira.
      Vidi se po komentaru ko ste i sta

  • Neverovatno ali istinito

    15:53 // 2. 4. 2020.

    Stiče se utisak da niko nezna šta radi,menjaju se zakoni pet puta u tri dana,donose odluke po principu rekla kazala sve po leđima naroda a stručnjake imamo samo na platnom spisku kada treba da se primi plata ,u stvarnim situacijama uvek se pokaže koliko nemaju pojma,zakoni se donose po predlozima nekih nazovi pametnih koji nemaju nikakvog iskustva niukakvim situacijama i poljima kojima bi trebalo.

  • Djokic

    18:21 // 2. 4. 2020.

    Ne razumem. Mogli su da popiju brufen i da snize temperaturu, glupost...

  • boban aleksić

    20:09 // 3. 4. 2020.

    koji je razlog što niste objavili moj komentar,,,,šta je tu neistina,,,

  • mare

    11:48 // 20. 4. 2020.

    Ne treba napadati ljude koji su putovali jer su otisli pre proglasenja pandemije a neki su poslusali savete vrha drzave da je virus smesan i da mogu ici u Milano u šoping,da se nece zatvarati granice tako da se zna čija je odgovornost i krivica zato bih zamolio normalne ljude da shvate botove i da im oproste hriscanski je prastati.

  • Slavko Posavcic

    16:22 // 20. 4. 2020.

    Pozdrav! Ja sam iz Hrvatske, tocnije iz Vinkovaca. Letio bi preko Beograda i zanima me dali bi dobio propusnicu za sebe i zenu na aerodromu pa da mogu do granice ili bi odmah u Beogradu morao u karantenu? Molim vas ako tko zna da mi odgovori! Hvala dobri ljudi

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: