Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 13. 1. 2023.

Bivša radnica tužila Goricu: suđenje traje godinu dana, troškovi rastu, a iz preduzeća tvrde da rade po zakonu

Groblje Bivša radnica tvrdi da je mesec i po dana radila "na crno"; foto: JKP "Gorica"

Nakon više od mesec dana rada za koji kaže da nije dobila ugovor, bivša radnica Javno komunalnog preduzeća Gorica odlučila je da tuži preduzeće zbog rada “na crno”. Ni nakon skoro godinu dana slučaj nije rešen. Za to vreme, troškovi suđenja rastu, a bivša radnica strahuje da će, na kraju, sve troškove snositi sama. Iz Gorice tvrde da postupaju u skladu sa zakonom i da dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju sudu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • E jovo nanovo

    17:13 // 13. 1. 2023.

    Burka i sramota za grad, za drzavu u gradskom preduzecu tako se postuju zakoni. E zemljo Srbijo, ona prilozila dokaze a politicari sposobni rukovodioci i dalje pricaju neosnovano. A da li ces ti sto pricas neosnovano da platis iz svog dzepa, a firma gubitas. Tu Goricu treba ili zatvoriti ili dovesti drugo rukovodstvo - ove nesposobne naterati da plate iz svog dzepa.

  • Sivi ekonomista

    17:25 // 13. 1. 2023.

    Pa u Nisu je sve moguce.Nezakonito postaje moralno. Stalno ta Gorica pravi haos, puna je kriminalnih radnji, ja sam cuo da su na crno i kopaci radili i malo malo to im je praksa da se vade iz dugova. A gde je gradonacelnica ona verovatno nista nezna, idite kod nje i ona je odgovorna, njen kadar

  • Deda

    09:10 // 14. 1. 2023.

    Gospoda iz Gorice ništa ne rade u tome je problem a zgrću ogromne pare, zato i rade sve po zakonu.

  • Teret dokazivanja je na njoj

    13:43 // 14. 1. 2023.

    Taj advokat sto je savetuje, treba da radi svoj posao i da dokaze sve te tvrdnje ove gospodje…a ne da tuzi a sud da mora da pribavlja dokaze…ako tvrdi da joj je neko pravo povredjeno mora to i da dokaze na osnovu onih dokaza koje je prilozila…sud sudi a ne radi posao njenog advokata ili advokata druge strane

  • nislija

    17:10 // 15. 1. 2023.

    Strasno sta sve nece da rade ovi sotirovskini politicari, a ovamo kaznjavaju privatne firme i debele pare im uzimaju kada uhvate da imaju radnike na crno i jos nas obaveste na rts u dnevnik kao udarna vest. Sto ovo ne objave na RTS u Dnevnik da se i kod gradonacelnice radi na crno, i u javna preduzeca, jos malo pa ce im sami radnici placaju zato sto idu na poso, cirkus bez pare

  • Radisa

    17:19 // 15. 1. 2023.

    Bezobrazluk. Koje gluposti jos necu da vidim u svom zivotu. Sta onda rade inspekcije i privredni kriminal.

  • Gaga

    11:40 // 16. 1. 2023.

    Vise ce da je kosta sudjenje,nego obestecenje...ako ga ikada dobije!?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: