Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 21. 2. 2021.

| Društvo

Bivši koordinator Kancelarije za mlade novi direktor Turističke organizacije Vranja

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Stefan Filipović - Vranje
Filipović je po zvanju diplomirani menadžer; foto: Fejsbuk stranica SNS Vranje

Dosadašnji koordinator Kancelarije za mlade u Vranju i član Srpske napredne stranke Stefen Filipović ubuduće će kao v. d. direktora preuzeti Turističku organizaciju, odlučili su odbornici na sednici vranjske Skupštine.

Pre rešenja o imenovanju Filipovića je, piše na gradskom sajtu, doneto rešenje o razrešenju direktorke Javne ustanove “Turistička organizacija grada Vranja” Vesne Petrović, koja je funkciju obavljala kao kadar Jedinstvene Srbije.

Filipović je, navodi se, diplomirani menadžer iz Vranja.

Takođe je i aktivista Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

 
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Posmatračica

    09:23 // 22. 2. 2021.

    Neznam da li primećujete da su sve Žene na slici kao da nije bilo muškog sveta u toj kancelariji za mlade ZNAJU DA JE NAJLAKŠE MANIPULIRATI SA ŽENAMA OBEĆAŠ IM POSO ILI NEŠTO TAKO SLIČNO TAKO ONI VLADAJU SVUDA JE ISTO i kod nas ovde u Nišu manipulišu sa ženama zavađuju ih, ogovaraju, smeštaju im, samo da bi vladali valjda se tako osećaju moćnije a ovde jug jad i beda nema para i ostalo.

  • Женска сукња или мушке панталоне

    08:31 // 22. 2. 2021.

    Пет девојака, ниједна у сукњи или хаљини, или некој женској одећи. А не постоји лепши одевни предмет, ни у женској ни у мушкој гардероби, који је лепши од сукње, или хаљине. Јесте да је лакше носити панталоне него сукњу, али није све што је лакше корисније и боље.
    Ђаво увек ради на томе да ружно замени лепо и добро по човека. То му је посао, али људи не треба да га подржавају у његовој работи.

    • Ja

      14:48 // 22. 2. 2021.

      Da, to je najveci problem na slici, a ne stranacko zaposljavanje i onih prethodnih i ovih sad. Zene nisu lutke i ne trebaju nista osim onog sto one zele.

  • penzionerka

    04:58 // 22. 2. 2021.

    Direktor treba da bude provereni turisticki radnik , vuk koji sve zna o turizmu i kako ta grana privrede mora da posluje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: