Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 27. 1. 2016.

Bivši radnik MIN-a nastavlja štrajk glađu

strajk-nesic-krupno.jpg Nešić nastavlja da gladuje, jer rešenja i dalje nema; foto: JV arhiva

Pošto, kako sam kaže, nije bilo konkretnih dogovora u Ministarstvu privrede oko isplate zaostalih zarada bivših radnika velikih državnih preduzeća, nekadašnji radnik MIN-a Zoran Nešić, nastavlja štrajk glađu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kalča

    15:54 // 27. 1. 2016.

    Štrajkovi glađu, sečenje prstiju... korumpiranu bratiju na vlasti uopšte ne uzemiravaju. Nastavljaju sa pljačkom. Jedini način borbe - saviti svih pet prstiju u pesnicu.

  • Ana Stanic

    16:45 // 27. 1. 2016.

    SRAMOTA! S obzirim na to da imam clana porodice kome Ei duguje blizu 4.000 evra sa kamatom, jos sam vise zgadjena postupcima drzave! Da, istina je da su radili mesecima bez plate! Ni sama ne bih verovala, ali imam dokaz ispred sebe. Dobijali su novac za prevoz i obecanja, ali ko je tada slutio da ce mocna Ei, a sada i drzava ovako izigrati ljude! Razocarana sam.

  • Dragan Nikolic

    19:23 // 27. 1. 2016.

    Podrska Nesic Zoranu i bivsim radnicima propalih preduzeca iz Nisa od 1700 bivsih radnika FZV Zelvoz a.d. Smederevo u stecaju!! Ista prica ista muka!!

  • marko

    19:30 // 27. 1. 2016.

    crni vucicu....ocrni srbiju...pocrneli i gradjani...zacrni se nis

  • ljuba

    23:13 // 27. 1. 2016.

    Sramota je da oni koji upravljaju drzavom ne postuju zakon, sprovodjenje zakona i odluke suda!
    Kada je neko strakovao gladju sedeci na stiroporu i patrijarh ga je licno posetio i doneo mu uskrsnje jaje. Radnik Zoran Nesic a i ostali radnici nisu dostojni da dobiju ono sto im po izvrsnim presudama sleduje, ZALOSNO i za svaku osudu!!!

  • Nikolic Dragan

    23:47 // 28. 1. 2016.

    Pa sta je bilo na tom sastanku?? Zasto se niko ne oglasi zvanicnim saopstenjem? Zahtevao sam od ministra da i nas iz Smedereva pozove, ali nije to uradio! Hiljade bivsih radnika u Srbiji ceka da cuje rezultate razgovora! Nesicu, sve ima svoje granice, misli na svoju porodicu!! Pravda je spora ali dostizna, ceracemo se pa kom opanci kom obojci!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: