Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 22. 1. 2016.

Bivši radnik MIN-a nastavlja štrajk glađu

nesic-i-strajk Nešić nastavlja sa štrajkom makar do utorka; foto: JV

Iako je bilo molbi gradskog rukovodstva da prekine štrajk glađu, Zoran Nešić bivši radnik MIN-a odlučio je da nastavi sa gladovanjem makar do utorka, kada bi trebalo da se održi novi sastanak sa predstavnicima Ministarstva privrede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • shaft

    18:22 // 22. 1. 2016.

    (neza)sit gladnom ne veruje!Vecnik Zdravkovic je posebna prica,ni sam ne veruje u ono sto kaze.Kakvi sve ne odlucuju o nasim sudbinama,zivotima!

  • gagi

    14:43 // 22. 1. 2016.

    Bez isplate zaosatalih zarada,naknada,PIO,kamata,svim zaposlenima iz društvenih preduzeća,shodno Memorandumu saveta ministara EU iz 2010. i Uredbe o načinu izmirivanja obaveza iz radnog odnosa prema zaposlenima iz tih preduzeća, EU neće ni razmatrati poglavlja 23 i 24.

  • nemogu da verujem

    17:47 // 22. 1. 2016.

    6.500000 dinara ako je plata 30.000 dinara bila u min-u to je bez malo 217 plata ili licni dohodak za 18. godina . bas me zanima koliko je godina radio bez plate?

    • ljuba

      20:38 // 22. 1. 2016.

      Ako te iskreno zanima svakog dana oko 10h mozes da dodjes ispred gradske kuce i od Zorana Nesica dobices odgovore na sva tvoja pitanja i uvid u dokumentaciju a ne da ovako lupas gluposti!

    • ja

      09:43 // 23. 1. 2016.

      ljubo ja sam nekad radio u min-u, kad sam vido da brod tone. otiso uzo otpremninu 1500 maraka i potpisao da se odricem neisplacenih zarada. prodajte fabriku pa podelite svi i po 10. milona svakom radniku ako toliko vredi vasa firma nemam protiv. ali imam protiv da se iz budzeta isplacuju nase pare na naduvane i nerealne zarade za majanje po masinsku.

    • ljuba

      14:34 // 23. 1. 2016.

      Covek potrazuje minimalne zarade u vrednosti par stotina hiljada! Drzava nije imala sluha da to isplati i kamata je odradila svoje! Ako si ovo shvatio,shvatices da se ne radi o naduvanim i ne realnim zaradama! O "majanju po masinsku " treba da te bude sramota,ako si se ti majao ja ti ne zameram jer takvih ima svuda od Gradske kuce, preko opstinskih radnika,....

  • Patrijota

    08:13 // 23. 1. 2016.

    Bolje da uzme nesto da radi nego sto strajkuje! Nisam pristalica ni jedne stranke,ali ovde ocigledno ljudi najvise vole da za svoje probleme okrivljuju druge.

    • ljuba

      14:37 // 23. 1. 2016.

      A, sta su ti Zoran Nesic i ostali radnici krivi pa ih na takav nacin uzimas u usta?

  • Sestra Jagoda (amb. DZ Rasadnik)

    14:53 // 22. 1. 2016.

    Biće bolje kad Vulin instalira Raku iz "Studentskog centra" za Gradonačelnika. Oni će potisnuti SNS iz Grada i doneti napredak !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: