Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:39, 9. 12. 2023.

| Društvo

Blokada kružnog toka na Trošarini - ne želimo još jednu zimu u blatu

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
blokada
Blokada zbog lažnih obećanja; foto: JV

Kako su ranije i najavili, meštani Delijskog visa blokiraće danas, 9. decembra od 17 sati kružni tok na Trošarini u oba pravca na sat vremena, a kao razlog navode to što im je pre više od dva meseca, kako bi proteste umirila, gradonačelnica Dragana Sotirovski obećala ekspresno asfaltiranje ulica, da bi im sada radove odložila za proleće.

Uz poruku da ne žele da provedu još jednu zimu u blatu, meštani Delijskog visa odlučili su da još jednom protestuju, nakon što su nedavno radnici došli, mašine raskopale ulice, a onda radovi stali.

Asfaltiranje im je obećala gradonačelnica pre dva meseca kada je i "ugasila" njihove proteste, novinarima nije odgovorila zašto su radovi odloženi, a meštanima je objasnila da je "blato do kolena" i da je struka procenila da je najbolje da sačekaju proleće.

Zašto je onda pred zimu obećavala nešto što ne može biti ispunjeno - nije poznato, ali jeste da meštani nisu zadovoljni njenim objašnjenjem i da će opet blokirati saobraćaj u naselju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Qgo

    15:13 // 10. 12. 2023.

    Opet trošarinci nešto blokišu?

  • Ja

    14:42 // 10. 12. 2023.

    Ovo je sramota za državu da Niš kao treći grad po veličini nema asfaltirane ulice i ulično osvetljenje. Radi se mesec dana samo deo ulica Feliksa Kanica i Dušničke između Bojana Mitrovića i Videna Jovanovića, a iznad Videna Jovanovića očigledno nije u planu. Takođe su iskopali rupe u ulici Feliksa Kanica za ulično osvetljenje i rekli da će u ovoj nedelji biti postavljene bandere i naracno nisu.

  • Ivan

    11:30 // 10. 12. 2023.

    Izbori za Niš su na proleće, tad će početi nešto da mrljave tamo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: