Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:54, 14. 9. 2023.

| Društvo

Blokada saobraćaja na Delijskom visu zbog čestih poplava

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
Delijski vis (1)
foto: Čitalac

Česte poplave kuća, podruma i garaža, kao i dugogodišnja obećanja koja nikada nisu ostvarena, razlog su zbog koga će meštani Delijskog visa u ponedeljak, 18. septembra, blokirati saobraćaj u periodu od 16 do 17 sati.

Žiteljima naselja Delijski vis kažu da im je ugrožena bezbednost zbog čestih poplava koje nastaju usled jakih kiša, a sve zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije.

Delijski vis foto: Čitalac Zbog svega nevedenog, meštani su najavili blokadu saobraćaja na raskrsnici ulica Marina Držića i Svrljiškog partizanskog odreda, kod drakstora "Kum".

Jedan od meštana, Dejan Veličković, kaže da se građanima godinama unazad obećava da će problem biti rešen, a na obećanje gradonačelnice da će ih primiti na sastank, još čekaju.

S obzirom da su žiteji u nekoliko navrata, kako kažu, iznevereni od strane opštinske i lokalne vlasti, ističu da je ova blokada samo upozorenje, a da će ukoliko ne dođe do rešenja, organizovati 24-časovnu blokadu Trošarine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Srdjan

    12:39 // 16. 9. 2023.

    Ljudi traže rešenje problema od gradskih vlasti, nije bitno ko je na vlasti a ko u opoziciji.

  • Crven Ban

    18:48 // 14. 9. 2023.

    Pa, vrapci na grani znaju, da je taj Dejan aktivista sns ! Nije bitna ulica, vec unutarstranacka borba, da se smakne Sotirovska i kamarila ! Dobro je to, sto ce te se pojesti medjusobno , dojadiste narodu, jer su sve struje sns nezasite !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: